Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

EXCLUSIV: Judecătorii din Beclean și-au suspendat activitatea în semn de protest față de OUG 7

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Judecătoria Beclean a anunțat oficial intrarea în actiunea de protest a magistraților împotriva ordonanței  7/2019 și si-a suspendat activitatea încă de astăzi.

Practic de astăzi, 26 februarie și până  vineri, 1 martie judecătorii de la Beclean vor asigura doar soluționarea cauzelor urgente, penale și civile. Restul vor fi amânate pentru soluționare la o dată ulterioară, anunță portalul Judecătoriei Beclean.

Decizia a fost luată în adunarea generală a magistraților de la Beclean în semn de protest față de ” modul în care a fost adoptată OUG 7 /2019” . Anunțul este semnat de președintele Judecătoriei Beclean, judecătorul Gelu Radu Blaga. Judecătoria de la Beclean funcționează cu 4 judecători, inclusiv președintele și a cerut în 2018 aprobarea unui nou post de magistrat datorită încărcăturii foarte mari pe judecători. La Judecătoria Beclean, o judecătorie mixtă care funcționează într-un sediu impropriu de multă vreme mai lucrează 6 grefieri.

Judecătoria Beclean este singura instanță din Bistrița Năsăud care s-a raliat protestului innstanțelor din întega țară împotriva ordonanței 7. În județ doar secția teritorială DIICOT mai are suspendată activitatea în semn de protest.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - contribuabil în

    Poate-i aduce cu DUBA nipulicea si carmen dan din videle, la penitenciarul de la B-ta. Ne putem astepta ca si in Venezuela la surprize.

Lasă un comentariu