Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PMP-istul Ionuț Simionca i-o întoarce unui liberal care l-a taxat la buget: de ce ați votat împotriva anulării pensiilor speciale?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP Ionuț Simionca l-a luat la întrebări pe un parlamentar PNL, șef de comisie la Administrație Publică de ce s-a împotrivit proiectului de lege de anulare a tuturor pensiilor speciale, proiect inițiat inclusiv de parlamentarul bistrițean.

Proiectul legislativ care-l are drept inițiator și pe Ionuț Simionca și care  prevede anularea tuturor pensiilor speciale a fost avizat negativ în comisia de administrație publică a Camerei Deputaților, singurul vot pozitiv fiind al deputatului PMP, Marius Pașcan. ”Deci s-a vândut PSD-ului, domnule deputat PNL Florin Roman? ” întreabă pe facebook parlamentarul bistrițean, atacat la rândul său în ziua votului la buget de Roman, care l-a etichetat drept vândut PSD-ului, după ce Simionca a reușit să-și impună un amendament la buget care prevedea construcția unui complex sportiv la Rodna: ”De ce v-ați așezat, domnule Florin Roman pe aceeași parte a baricadei cu PSD și nu vreți să anulăm toate pensiile speciale? După ce ați votat pentru pensiile speciale ale primarilor, pe care, până la urmă, le-am blocat, acum v-ați dat arama pe față și nu ați votat pentru desființarea în întregime a acestor privilegii. Aștept cu nerăbdare să văd votul PNL și al USR din plenul Camerei Deputaților pe inițiativa legislativă a PMP de desființare a pensiilor nesimțite” a mai comentat Ionuț Simionca.

Share.

About Author

Lasă un comentariu