Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițenii chemați la un miting autorizat de susținere a justiției duminica seara.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Asociația Bistrița Civică a obținut autorizație de la Primăria Bistrița pentru un miting duminică seara, în 3 martie,  în Piața Petru Rareș.

Potrivit  anunțului postat de asociație pe rețelele de socializare, mitingul intitulat  ”Retrageți ordonanța. Solidari cu magistrații!” ar urma să se desfășoare între orele 18,00-20,00. În invitația postată pe pagina de facebook a Asociației Bistrița Civică inițiatorii au postat următorul mesaj: ”România trebuie să-și continue drumul european.Justiția, pilon de bază a statului de drept, trebuie să rămână independentă! Cerem retragerea Ordonanței 7/2019 care îngrădește independența Justiției și încearcă subordonarea politică. Susținem protestele magistraților!”.

Cei de la Bistrița Civică precizează că mitingul este autorizat de Primărie și ”autoritățile competente din Bistrița” Reamintim că la protestul de duminică trecută, când câteva zeci de persoane s-au adunat în Piața Petru Rares, participanții au fost legitimați în premieră de jandarmii prezenți în dispozitiv, care le-au cerut celor prezenți să părăsească piața.

Zeci de instanțe și parchete din 25 de județe au fost în diferite forme de protest în cursul acestei săptămâni ca reacție la ordonanța 7 a guvernului Dăncilă. În  județul Bistrița-Năsăuds-au alăturat protestelor magistrații JUdecătoriei \beclean care au judecat în această săptămână doar urgențele și au amânat restul cauzelor și procurorii structurii teritoriale DIICOT Bistrița-Năsăud,

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - contribuabil în

    Reamintim ca mitingul este autorizat pt. ca exista garantii serioase prin faptul ca ONG. Bistrita Civica , Chereji Florin, Balan Marius sunt apreciati de Jandarmi. Mitingul se desfasoara intre orele 18 si 21 la Prefectura. Noi respectam legea nu ca cei care dau ordonante pentru albirea penalilor . Noi nu vrem legi pentru protectia BARONILOR si JMECHERILOR din psd+alde+udmr.Nu vrem PENALI la conducerea Statului Roman !

Lasă un comentariu