Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dramă pe DN 17 la Coldău : un bărbat a murit încercând să traverseze drumul în bezna nopții

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un sucevean care s-a încumetat să traverseze în fugă  DN 17 în zona Coldău a fost izbit luni seara, în jurul orelor 20,00,  în plin, de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din Sângeorz Băi.

Izbit de mașină omul de 56 de ani n-a avut nicio șansă, iar echipajul  de pe ambulanța de intervenție a putut doar să constate că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața.

Practic suceveanul a încercat să traverseze DN 17 pe o porțiune extrem de circulată, la o oră cu trafic intens, undeva între Cristești și Coldău, într-o zonă departe de orice trecere de pietoni, la adăpostul întunericului. Nu e clar  nici ce intenționa să facă omul, pentru că pe partea către care a vrut să traverseze era, pe o porțiune întinsă, teren viran. Martorii susțin că, cel mai probabil ar fi dorit să ajungă din zona în care era ( una cu case și parcare pentru mașini mari) către un restaurant situat pe partea opusă la câțiva zeci de metri mai în sus. Mașina care l-a izbit venea dinspre Beclenuț și rula către Dej.

Polițiștii susțin că primele verificări și măsurători arată că omul a încercat o traversare neregulamentară a străzii, dar și că testarea cu alcoltestul nu a indicat că șoferul ar fi fost băut.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu