Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Reacție din PNL la adresa derapajelor verbale ale șefului PSD BN: ”crezi că e așa deplasat să instalezi bannere împotriva corupției în loc de astea?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce Radu Moldovan, șeful PSD Bistrița-Năsăud a avut o reacție nervoasă când a fost întrebat de un jurnalist dacă susține o campanie anticorupție în instituțiile publice, liberalii l-au ironizat sugerându-i ca în loc de bannerele cu chipul său să afișeze bannere cu mesaje anticorupție.

Prim-vicepreședintele PNL, Stelian Dolha a scris pe facebook că ceea de fapt i s-a părut exagerat lui Radu Moldovan, care a intrebat sarcastic jurnalistii dacă nu cumva vor să vada că împanzește județul cu bannere anticorupție și că se vopsește copacii cu astfel de mesaje, e chiar o idee excelentă. Mai ales dacă în loc de bannerele pe care Consiliul Județean le afișeaza mai bine de o lună cu mesaje de sarbatori cu chipul lui Moldovan pune altele cu mesaje anticoruptie : ” Chiar așa, Radu Moldovan, ce-ar fi să schimbi bannerele alea cocoțate cu care ne tot faci urări de sarbatori de vreo 7 ani încoace, așa, câte o lună pe an cu unele nou nouțe în care să arăți cum susții campania anticorupție. Crezi că ne supărăm așa de tare, dacă în loc de chipul tău în photoshop comanzi, tot pe banii Consiliului Județean, bannere pe care să scrie: ”corupția ucide” ? Nu-i musai să o pui acolo pe Codruța, ajunge să scrii asta, roșu pe alb sau negru pe alb, așa cum alegi tu”.

Dolha i-a transmis și că în felul acesta poate să le arate alegătorilor săi că nu este de acord cu corupția practicată la nivel înalt de șefii săi pe linie de partid: ”E chiar o idee excelentă pe care o poți pune în practică, chiar dacă atunci când te-ai răstit la ziariști ți s-a părut că ar fi deplasată. Uite așa, ne poți demonstra tuturor, inclusiv alegătorilor tăi, că tu nu aprobi practicile corupților neamului, adică Dragnea, Vîlcov& co.” a scris pe facebook Stelian Dolha.

Citește aici ce reacție a avut Radu Moldovan în fața jurnaliștilor în urmă cu câteva zile: Radu Moldovan a văzut roșu când a auzit într-o conferință de presă cuvintele ”campanie anticorupție”

Share.

Lasă un comentariu