Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doina Pană despre Viorica Dăncilă: ” important este cum guvernează, nu dacă a fost la olimpiada de română”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Doina Pană a afirmat astăzi la o întâlnire cu ziariștii  dedicată zilei de 8 Martie că premierul  nu e agramat și că în realitate imaginea publică e departe de cea reală și s-ar datora exclusiv hărțuirii mediatice la care este supus omul Viorica Dăncilă.

Doina Pană susține și că hărțuirea nu este una oarecare, ci este una  menită să exercite o presiune atât de mare pe Viorica Dăncilă, încât să o determine să-și dea demisia: ”Doamna Dăncilă, din păcate, a fost în situaţia în care să fie hărţuită. S-a încercat din toate puterile răsturnarea acestui Guvern şi nu s-a reuşit nicicum din afară, aşa că s-a încercat din interior şi cum: să îşi ia lumea în cap premierul, să îşi dea demisia. Din acest motiv a fost o campanie foarte foarte violentă împotriva doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă nu este o agramată, la gradul de oboseală pe care îl ai ca ministru, ca prim-ministru este şi mai şi, absolut toată lumea face câte un dezacord. Dacă aveţi curiozitatea să îl urmăriţi pe preşedintele Klaus Iohannis, cred că nu este apariţie în care să nu facă unul sau mai multe dezacorduri, dar nu interesează pe nimeni.” i-a sărit Doina Pană în apărare femeii care conduce Guvernul României.

Zice că psihologic e explicabil

Doina Pană spună că Viorica Dăncilă, cea care a devenit celebră pentru gafele făcute la tot pasul, ar greși doar din pricina presiunii psihologice la care este supusă și că aceste greșeli sunt  irelevante, iar important este cum conduce Guvernul: ”S-a pus o presiune foarte mare asupra doamnei Dăncilă şi probabil că de ce vrei să fii atent şi să nu faci dezacorduri, psihologic chiar ţi se întâmplă. Dar, şi dacă ar fi aşa, eu cred că foarte important este cum guvernează un prim-ministru şi nu participarea la olimpiada de limba română. Şi, insist, nu aceasta este doamna Dăncilă care apare reflectată în presă. Este nedrept ce s-a întâmplat cu dumneaei”,  a mai spus Doina Pană.

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș a avut numai cuvinte de laudă pentru premier despre care a spus este un om de echipă cu care oricine și-ar dori să lucreze: ” Eu lucrez cu premierul Viorica Dăncilă de un an, o lună şi două săptămâni şi vă spun, pentru că suntem la un moment al sincerităţii, rar mi-a fost dat să întâlnesc în viaţă – şi am lucrat în multe zone şi în multe domenii, în care am întâlnit tot felul de oameni -, să găsesc un om atât de echipă cum este premierul României, Viorica Dăncilă. Nu pot nici măcar o virgulă să am reţineri să fac aceste afirmaţii, pentru că v-o spun din experienţă că este într-adevăr un om pe care mulţi şi l-ar dori să facă echipă cu un astfel de om”, a ținut să precizeze Ioan Deneș.

La conferința de presa au mai participat și vicepremierul Daniel Suciu și secretarul de stat de la cultură, Alexandru Pugna..

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Balan Marius - contribuabil în

    Doamna Pana ! Pai si eu pot sa guvernez ca imi dau seama ca vorbesc mult mai bine si stiu sa si citesc ce scrie pe papir. Chiar nu am nevoie de nimic pre-notat. Sunteti jalnica doama mai ales ca ati fost cadru didactic. VAI, vai !

  2. Balan Marius - contribuabil în

    Bine, bine am inteles ca hartia e de vina. In schimb cred ca doamna Veorica face o tocana si zacusca excelenta.

Lasă un comentariu