Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O rețea cu 10 marketuri din Bistrița-Năsăud se alătură protestului #șîeu. Și alte firme din BN au făcut același anunț

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rețeaua magazinelor Atlantis se alătură protestului #șîeu și va închide marketurile vineri la ora 15,00 pentru 15 minute, a anunțat pe facebook Rodica Dobranis, administratorul rețelei aparținând Varodimex. Și nu e singurul antreprenor care s-a alăturat valului protestelor pentru autostrăzi creat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Agenția de publicitate Open Consult, Centrul  ”Casa Ema”, franciza Spartan dar și încă o agenție de publicitate sunt cei care se alătură în acest moment protestului.

Agenția de publicitate Open Consult care gestionează și ”Fabrica de reclame” din strada Lupeni numărul 10 nu lucrează timp de 15 minute la ora protestului, iar administratorul Mihai Țicudean a  anunțat, tot pe facebook, că îi invită pe clienți la o cafea în acest interval.

La Casa Ema activitatea va fi suspendată 15 minute, timp în care bazinul și celălalte facilități nu pot fi folosite. Administratorii promit însă o limonadă clienților și un un timp de taifas. Iar cei de la Casa Ema plusează întrebând ce șanse are Autostrada Nordului: ”Casa EMA au se alătură protestului foarte fin și elegant inițiat de oameni de afaceri care gândesc la fel ca noi. E simplu: vrem autostrăzi!
Așa că în 15 martie, la ora 15.00, suspendăm activitatea timp de 15 minute. Adică stăm și bem o limonadă liniștiți, mod prin care ne spunem of-ul.
p.s. are vreo șansă Autostrada Nordului să ia viață?.

10 magazine x 15 minute minigrevă

Cele 10 magazine Atlantis din Bistrița-Năsăud vor închide vineri, 15 martie la ora 15,00 pentru 15 minute caseriile. Așa au decis administratorii, care cred că e o acțiune simbol la care ar trebui să adere cât mai mulți agenți economici care să transmită un mesaj țintit guvernării:  ”Lume, lume #șîeu , #șînoi, toți cei de la Atlantis suntem alături de omul ăsta fain din Suceava, Ștefan Mandachi! 
#șîeu 15 minute pentru România, 15 minute pentru Bistrița!
Într-un județ purpuriu, cu șosele căptușite, pline de gropi și fără trotuare, toate magazinele Atlantis se vor alătura grevei generale de 15 minute. Vrem autostrăzi, vrem normalitate, vrem să nu mai moară lumea pe șosele” este unul dintre mesajele transmise pe facebook de Rodica Dobranis, administratorul de la Varodimex, firma proprietară a magazinelor Atlantis.

Rodica Dobranis spune că protestul ar trebui asumat de cât mai multe voci, tocmai pentru ca mesajul transmis de mediul de afaceri să aibă ecou asupra puterii: ” este inadmisibil să plătim atât de mulți bani pe taxe și impozite, iar acestea să nu se vadă nicăieri”

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Si eu pescuiesc in SIEU ! cu toate ca autostrazile nu imi plac deloc ! Asa este fisa postului de ECOLOGIST. Eventual drum express.Deci nu particip.

Lasă un comentariu