Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Robert Sighiartău discurs în fața popularilor europeni: ”în România lupta se dă cu cel mai toxic socialism din UE”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul de Bistrița-Năsăud,  Robert Sighiartău a declarat  astăzi la summitul PPE organizat la București de PNL că în România lupta pentru europarlamentare va fi printre cele mai dure, pentru că se dă cu cel mai “primitiv şi toxic socialism” din Uniunea Europeană.

Sighiartău care a susținut un discurs în fața liderilor Popularilor Europeni, dar și a celor din PNL în  calitatea sa de secretar al Partidului Național Liberal  a arătat că România guvernată de Dragnea şi PSD a ajuns să arate că arată ca Teleormanul ”un judeţ din sudul României, sărăcit şi condamnat la subdezvoltare sub conducerea locală a aceluiaşi Dragnea ” dar că în schimb,  România guvernată de PNL ”va arăta ca la Oradea, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Blaj şi toate comunităţile conduse de liberali. Asta este marea diferenţă între PNL şi socialiştii din România”, a mai spus acesta la Summitul liderilor locali şi regionali ai PPE, organizat la Bucureşti.

Secretarul general al PNL le-a spus liderilor popularilor europeni că, după părerea sa în România lupta pentru europarlamentare va fi printre cele mai dure din Europa, din pricina primitivismului socialismului practicat de PSD și guvernul său: ”În România, bătălia la aceste alegeri europarlamentare va fi foarte dură, pentru că ne luptăm cu cel mai primitiv şi toxic socialism din UE. Pornim la o bătălie cu cei mai buni aleşi locali, cea mai bună echipă de eurocandidaţi, alături de cel mai puternic partener – PPE. E timpul marii schimbări în bine pentru România exasperată de guvernarea catastrofală a socialiştilor de la PSD”, a afirmat Sighiartău, la Summitul liderilor locali şi regionali ai PPE, care are loc la Bucureşti”, a ma spus adăugat liderul liberal.

La summitul liderilor locali și regionali din PPE  de la București participă și o delegație a liberalilor din Bistrița-Năsăud format din peste 40 de aleși locali și lideri ai filialei.

Sursa foto: PS News

Share.

About Author

Lasă un comentariu