Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cât are de gând Traian Băsescu să-i țină în șah pe PMP-iști cu candidatura la europarlamentare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Candidatura lui Traian Băsescu în fruntea listelor la europarlamentare a PMP ar putea face o diferență de câteva procente decisive  în favoarea partidului pe care l-a fondat,   au indicat mai toate sondajele de opinie.

Cu toate acestea fostul președinte al României nu se grăbește să anunțe dacă va candida sau nu, deși termenul limită până la care poate face anunțul este 29 martie.

Traian Băsescu  susține că va anunța ce a decis peste o săptămână, iar anunțul său depinde de răspunsul pe care îl va primi la o solicitare făcută colegilor din PMP. Băsescu a mai spus, într-o emisiune la Realitatea TV că până miercurea viitoare, adică în 27 martie își va face publică decizia și că nu consideră  că asta ar fi o problemă pentru PMP, devreme ce  listele trebuie depuse abia în 29 martie. Cu toate acestea Eugen Tomac președintele PMP a anunțat în urmă cu două zile la Vaslui că el personal este  convins că președintele Băsescu va fi în frunte listelor partidului și că ținta în această formulă este de 10%.

Share.

About Author

Lasă un comentariu