Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un camion supraîncărcat s-a izbit de un pom la Blăjenii de Sus. A fost nevoie de descarcerare pentru șofer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Șoferul unui  autocamion supraîncărcat și cu remorcă a pierdut controlul volanului într-o curbă de pe DJ151C în localitatea Blăjenii de Sus, iar mașina a ajuns într-un copac după ce a derapat și a rupt gardul unei gospodării. Accidentul s-a produs în această dimineață în jurul orelor 10,00 pe fondul unui carosabil umed, pe un drum plin de curbe.

Impactul a fost atât de mare încât a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru scoaterea șoferului de 45 de ani din cabina strivită a autocamionului. Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, după descarcerare șoferul care era conștient, a fost transportat la UPU Bistrița, cu leziuni la nivelul picioarelor.

Camionul condus de șoferul maramureșean era încărcat de vatelină și făcea un transport între Bistrița și Beclean. Șoferul a ales DJ 151 C și nu DN17 pentru că e o rută ceva mai scurtă între cele două orașe și cu circulație semnificativ mai redusă decât drumul european. Dezavantajul este însă reprezentat de numeroasele curbe strânse de pe traseu. Accidentul s-a petrecut chiar în fața unei case din Blăjenii de Sus și puțin a lipsit ca mașina să nu intre în imobil.

Potrivit polițiștilor șoferul nu consumase alcool și cel mai probabil viteza prea mare cu care a intrat în curbă pe fondul, probabil, al unui carosabil alunecos ar fi principalele cauze le producerii accidentului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu