Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dacian Cioloș și caravana lui preelectorală va face un popas la Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PLUS, Dacian Cioloș este așteptat să ajungă luni, 25 martie  la Bistrița, unde va avea un program de câteva ore în cursul dimineții care include întâlniri cu simpatizanții, o conferință de presă și sesiune de strângere de semnături la unul dintre corturile Alianței USR-PLUS din Piața Decebal.

Numărul 1 de pe listele alianței USR-PLUS va fi însoțit de fostul ministru al muncii, Dragoș Pâslaru și el candidat la europarlamentare precum și de un lider PLUS din Cluj, arhitectul Dan Clinci, anunță într-o postare pe facebook PLUS Bistrița-Năsăud.

Dacian Cioloș este pornit într-un turneu preelectoral, a caravană intitulată ” Drumul spre victorie trece prin”, care a poposit până acum în mai multe orașe din țară, între care, recent, Constanța, Galați și Roșiorii de Vede.

În Teleormanul lui Dragnea și Viorica Dăncilă Dacian Cioloș a fost întâmpinat de un grup de contestatari pe care i-a dezarmat prin gestul său: și-a făcut fotografii cu ei, având în spate pancartele cu sloganuri împoriva sa (foto). A scris ulterior pe facebook: ” Am strâns semnături la Roșiorii de Vede, în Teleorman, și am întâlnit un grup de pesediști decis să mă critice. Că aș fi fiul lui Soros, cel fotografiat cu mai mulți lideri PSD… Că „guvernul zero“… nu am putut să îi contrazic, e adevărat, pentru că a fost guvernul zero corupție. Au ținut să afle cum mi se par drumurile de la ei din județ. Și recunosc, se poate circula pe ele, dar adevărul e că uiți de acest lucru atunci când îți aduci aminte de Tel Drum, de metrul de șosea care are 80 de centimetri și de dosarele companiei și ale lui Liviu Dragnea. Poate ar merita să ne întrebăm câți kilometri de autostrăzi și drumuri naționale s-ar fi putut face cu banii cheltuiți cu dărnicie pentru acoliții PSD” este o parte din postarea făcută după vizita în Teleorman de Dacian Cioloș.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu