Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Secretarul general al PNL despre relația cu Rareș Bogdan: ” ne înțelegem foarte bine”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul bistrițean Robert Sighiartău susține că jurnalistul Rareș Bogdan s-a adaptat foarte bine noii sale posturi de om politic și cap de listă la europarlamentare: ” a îmbrăcat foarte repede haina politică, e și un om de afaceri de succes,   A îmbrățișat imediat strategia de campanie și aduce plusul acela de care aveam nevoie. Se simte foarte bine printre oameni, este foarte bine primit” a spus parlamentarul liberal la solicitarea Bistrița Express.

Robert Sighiartău, care este șeful de campanie electorală pentru europarlamentare a Partidului Național Liberal a mai afirmat și că are o relație  foarte bună cu fostul realizator TV, cu care se va afla în turneu preelectoral și apoi electoral:” Acum Rareș Bogdan e împreună cu președintele Ludovic Orban la Sibiu, la fiecare sfârșit de săptămână vom participa la reuniuni regionale în principalele orașe. Vom avea și multe conferințe județene, acoperim cât mai multe zone” .

Șeful de campanie al PNL a confirmat inclusiv prezența la Bistrița a numărului 1 de pe listele europarlamentare ale partidului, însă nu a putut preciza o dată anume, în condițiile în care programul nu e încă bătut în cuie.

Share.

About Author

Lasă un comentariu