Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițenii din Alianța USR-PLUS și-au dublat norma la semnăturile pentru europarlamentare. Ce profile de semnatari i-au surprins

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alianța 2020 USR-Plus a reușit să strângă 8000 de semnături în stradă față de 3000 câte și-au asumat inițial, a declarat într-o conferință de presă directorul de campanie din Bistrița-Năsăud a Alianței, Nicolae Păvălean, iar semnăturile sunt din toate colțurile județului.

„Sun colegi care alături de mine au fost în stradă și unii au chiar și sute de ore în stradă. Am fost şi în zona rurală, am fost și la Telciu, am fost şi la Beclean, am fost și la Năsăud în piețe” a explicat Păvălean. Întrebat care dintre profilurile celor care au cerut să semneze l-au surprins mai tare, care nu erau din susținătorii obișnuiți ai USR, Păvălean a spus că au fost foarte mulți și că aceasta este pentru o alianță un semnal că oamenii s-au săturat de apucăturile celor de la Putere: ” Ce ne motivează foarte mult sunt anumiţi oameni din diferite clase sociale sau din diferite clase de vârstă, la care pur şi simplu nu ne aşteptăm sau nu sunt neapărat  electoratul nostru, dar oamenii s-au trezit deja la realitate şi pur și simplu nu mai suportă metehnele PSD. Am avut chiar un domn în vârstă, de aproape 90 de ani…domnul  a venit cu lacrimi în ochi şi ne-a spus pur și simplu că nu pentru viitorul lui vrea să se facă o schimbare, ci pentru cei patru copii pe care-i are, dintre care trei sunt plecaţi în străinătate…Apoi  Am avut chiar zilele trecute un tânăr care în februarie a împlinit 18 ani. Mi se pare incredibil ca atunci când îi scriu data naşterii pe listă, să văd că baiatul a semnat exact după ce a împlinit 18 ani şi de abia aştepta să semneze şi să se implice în viaţa comunităţii, a explicat Nicolae Pavelean.

La conferința de presă organizată la sediul USR au participat două dintre candidatele USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare, amândouă cu origini în Bistrița-Năsăud: Camelia Crișan și Adriana Cristian.

Camelia Crişan, doctor în sociologie și fost profesor la SNSPA susține că  că „toate bâlbele PSD” îi împinge pe cei care n-au făcut politică până acum să se îndrepte spre USR „Sunt foarte mulţi oameni care sunt furioşi, frustraţi de ce se întâmplă în România şi eu cred că Alianţa noastră le oferă acel vehicul, poate ultimul vehicul către speranţa de a trăi într-o ţară normală, condusă de nişte oameni profesionişti, morali şi cinstiţi”, a declarat aceasta.

Camelia Crișan a vorbit și despre dublul discurs al  PSD, partid care încearcă să îndepărteze România de UE: ” există un dublu discurs, „în Europa şi acasă”, în sensul că toate lucrurile bune vin de la Guvern, iar toate relele de la Bruxelles.,,Eu cred că României multe lucruri bune îi vin de la Europa. Noi, cu certitudine, în campania electorală vom spune asta cetăţenilor, toate lucrurile bune care vin din Europa”, a mai adăugat candidatul USR.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu