Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tudorel Toader ar putea ajunge luna viitoare la o tăiere de panglică în Bistrița, dacă nu va fi remaniat între timp

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministrul Justiției, Tudorel Toader este așteptat în aprilie  la Bistrița pentru inaugurarea aripii noi a Palatului de Justiție, dacă bineînțeles va scăpa de următoarea tură de remaniere a Guvernului, care are ca pretext demisia unor miniștri care candidează pe lista de europarlamentare. Odată cu cei de pe listele de europarlamentare  guvernarea ar putea scăpa și de alți miniștri, între care vizat direct e Tudorel Toader, care a scăpat de o moțiune simplă, însă e contestat pe față de lideri ai PSD.

Informația că Toader ar putea ajunge la Bistrița a fost oferită de presedintele PSD, Radu Moldovan, într-o conferință de presă, ca răspuns indirect la o întrebare adresată ministrului dezvoltării., Daniel Suciu. Reporterul Bistrița Express l-a întrebat pe Suciu cum comentează ca vicepremier, dar și ca fost jurnalist scandalul retragerii acreditarilor pentru doi jurnaliști de televiziune de către ministrul Toader. Ministrul Dezvoltării a eschivat răspunsul cu un clasic ” nu comentez”, în schimb Radu Moldovan a  ținut să comenteze: ” de ce nu-l întrebați singură, că vine în aprilie la Bistrița, la inaugurare la Palatul de Justiție?

L-am întrebat pe Daniel Suciu și dacă Tudorel Toader este în calcule pentru remaniere, însă și această întrebare a rămas fără răspuns.

Retragerea de către Ministerul Justiției a acreditării pentru doi jurnaliști: Ionela Arcanu  ( Realitatea TV) și Ovidiu Oanță (PRO TV) pe motiv  că aceștia nu  respectă un presupus protocol și au pus întrebări la finalul declarației de presă în care Toader și-a prezentat bilanțul, a declanșat un scandal imens, fiind  calificată drept o acțiune de intimidare a presei, nu doar grosolană dar și fără suport legal.

Share.

About Author

Lasă un comentariu