Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Cristina Iurișniți la BEC cu jumătatea de milion de semnături pentru listele europarlamentare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alianța 2020 USR-PLUS  a depus astăzi lista cu semnăturile pentru lista de europarlamentare la Biroul Electoral Central.  A avut nevoie de zeci de cutii ca să transporte listele cu cele  520 de mii de semnături obținute pentru lista de candidați la alegerile europarlamentare.

Cutiile au fost transportate chiar de candidați dar și de stafful celor două partide, cu toții participanți în stradă la strângerea de semnături. Campania oficială de strângere a semnăturilor s-a încheiat oficial la Bistrița, odată cu vizita președintelui PLUS , Dacian Cioloș, numărul 1 pe listă și a lui Dragoș Pîslaru, fost ministru al Muncii în Guvernul Cioloș și numărul 3 pe lista de candidaturi a Alianței.

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, prezentă și ea pe listă a participat la BEC la depunerea candidaturilor  și a postat pe pagina de facebook un mesaj însoțit de fotografii cu numerele 2 și 3 de pe lista USR- PLus, Cristian Ghinea, respectiv Dragoș Pâslaru: ”Implicare pentru Schimbare! La Biroul Electoral Central am depus cele 520 de mii de semnături de susținere pentru Alianța 2020 USR PLUS”.

Cristina Iurișniți a ținut să mulțumească celor 8500 de bistrițeni car au semnat listele, dar și voluntarii care au stat în stradă zi de zi pentru a le strânge: ”Vă mulțumim tuturor celor care ați avut încredere în noi. Le mulțumim și voluntarilor noștri care au fost în stradă, zi de zi, în ultimele două luni.Este prima victorie, dar nu ne oprim aici. În următoarele săptămâni vă vom prezenta prioritățile Alianței pentru Parlamentul European – care sunt lucrurile pe care vrem să le facem, cine sunt candidații pe care îi susținem” a mai scris deputatul USR pe facebook în dreptul fotografiilor.

Share.

About Author

Lasă un comentariu