Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PNL îl va trimite pe Mihai Sărmășan în Consiliul Local. L-a validat ieri organizația municipală

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liberalii din organizația municipală au votat aseară pentru a-l trimite în Consiliul Local Bistrița, în locul vacantat prin demisia consilierului Filip Moisil pe un fost consilier local, Mihai Sărmășan.

Acesta era al treilea pe lista supleanților, conform votului din mai 2016, însă primul, Gavril Urs demisionase încă de anul trecut din PNL, iar următorul, Marian Radu ar fi renunțat la locul din Consiliul Local din motive profesionale. De altfel Marian Radu nici n-a mai activat în partid în ultimii doi ani, potrivit surselor din Bistrița Express.

Nominalizarea lui Mihai Sărmășan a fost confirmată pentru Bistrița Express de președintele organizației municipale PNL Sorin Hangan. Acesta a mai spus că urmează să înregistreze actele pentru solicitarea de validare la Consiliul Local .

Mihai Sărmășan, de profesie geograf la Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud a mai fost consilier local în Consiliul Local Bistrița din partea PDL, în perioada 2012-2016. El va reveni în Consiliul Local, dacă nu intervin surprize în procedurile de validare, în locul unui consilier local cu multe mandate la activ, Filip Moisil care și-a dat demisia  în ultima ședință a deliberativului bistrițean, fără să explice motivele.

 

Sursă foto: pagina de facebook Mihai Sărmășan

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu