Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Plus defilează în județ cu un coordonator de campanie din business: directorul general de la TeraGlass, o companie din Teraplast Grup

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Directorul general al TeraGlass, compania de tâmplărie termoizolantă a Grupului Teraplast, Lorant Sas este coordonatorul județean al departamentului de campanie pentru europarlamentare al PLUS-ului, partidul lui Dacian Cioloș.

Deținătorul uneia dintre cele mai înalte poziții din Teraplast Grup, Lorant Sas este deocamdată interimar la PLUS, până la alegerile  din partid, care vor avea loc după scrutinul  europarlamentar și constituirea organizațiilor interne. Lorant Sas a apărut până acum în public în calitate de coordonator PLUS, într-o conferință de presă alături de deputatul USR Cristina Iurișniți, luna trecută, dar și recent, la vizita lui  Dacian Cioloș și a lui Dragoș Pâslaru la Bistrița.

Compania condusă de Lorant Sas are 125 de angajați, însă rețeaua de distribuție a produselor TeraGlass deservește lunar, la export peste 500 de magazine, potrivit unui comunicat de astăzi a companiei Teraplast. Cifra de afaceri a TeraGlass a crescut cu 26% anul trecut, precizează comunicatul, în condițiile în care  ”peste 70% din cifra de afaceri provine din activitatea de export, produsele TeraGlass ajungând anul trecut în 12 țări europene, precum Germania, Ungaria, Cehia, Austria, Slovenia sau Slovacia”. Potrivit comunicatului de presă TeraGlass a beneficiat în 2018 de o schemă de ajutor de stat de 3,5 milioane de euro pentru extinderea capacității de producție.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Doresc domnului director LORANT SASmult noroc in ceea ce face. Dansul este si prietenul ECOLOGISTILOR si sustinator al MEDIULUI si a contribuit la repopularea cu peste a raurilor din BN. Este un OM cu un caracter deosebit. BRAVO !!!

Lasă un comentariu