Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pro România și-a scos în sfârșit capul în județ : un fost subprefect și un consilier local proaspăt demisionat, în conducere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pro România, partidul lui Victor Ponta are structuri și conducere interimară și în Bistrița-Năsăud.  Un fost subprefect din 2000, Grigore Timoce, până acum două luni vicepreședinte județean la PSD e președintele județean al PRO România. Iar proaspăt demisionatul din Consiliul Local Bistrița și din PSD, omul de afaceri Cristian Codărean, e președintele organizației municipale.

Cei doi au fost prezenți aseară într-o emisiune la Sângeorz Tv, moderată de Sorin Istrate, unde au confirmat public faptul că sunt președintele structurii teritoriale Bistrița Năsăud a PRO România, respectiv președintele organizației Bistrița.

Grigore Timoce (foto) a explicat că este președinte județean la ProRomânia  din ianuarie 2019, de când și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte PSD, o informație care circula de altfel în mediile politice, însă neconfirmată oficial. Și Codărean a lăsat să se înțeleagă la momentul demisiei că are un alt proiect politic și deși nu a suflat o vorbă despre partidul pentru care-și sacrifică funcția de consilier local, Pro România era cel mai vehiculat nume.

Noua conducere interimară a filialei Pro România  a explicat că structura teritorială Bistrița-Năsăud este în plină reorganizare și că după alegerile europarlamentare și constituirea unui număr suficient de organizații locale vor avea loc și alegeri pentru funcțiile din partid.

Sursă foto: facebook Grigore Timoce

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - contribuabil în

    Acelasi aluat, sau aceasi Marie cu alta palarie ! Basescu spunea; dati putere lui Ponta si o sa-l vedeti ca la inceput.

Lasă un comentariu