Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un om de afaceri bistrițean este pe a treia poziție a listei la europarlamentare a partidului lui Viorel Cataramă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un antreprenor al unei firme din Bistrița-Năsăud, care construiește case pasive, a devenit numărul 3 pe lista pentru alegerile europarlamentare a partidului lui Viorel Cataramă, Dreapta Liberală.

Bistrițeanul Olimpiu Nistor, 43 de ani, figurează pe poziția a 3-a a listei de candidați a Dreptei Liberale, listă deschisă chiar de Viorel Cataramă, fondatorul partidului. Acesta urmează de altfel să participe astăzi împreună cu candidații, mai toți antreprenori și oameni de afaceri, la depunerea candidaturilor la Biroul Electoral Central, programată pentru ora 20,00.

Olimpiu Nistor, candidatul bistrițean cel mai bine poziționat pe o listă pentru europarlamentare a explicat pentru Bistrița Express  că este la prima sa candidatură, că n-a mai făcut politică până acum, dar că nu mai poate rămâne pasiv la asaltul și presiunile continue făcute asupra oamenilor de afaceri de către instituțiile statului. ” Statul ne face o concurență neloială inclusiv în ceea ce privește salariile. Și vă dau un exemplu: aveam  un muncitor pe care-l plăteam cu 4000 de lei net. Omul a  venit recent și mi-a spus că nu mai poate lucra pe banii ăștia în condițiile în care o ruda a sa angajată la o primărie primește 6000 de lei. Asta e doar un exemplu” .Omul de afaceri spune că a ajuns în situația în care este obligat să aducă meseriași români care muncesc în străinătate și care nu vin fără  salarii de 10000 lei /lunar și că situația este tot mai critică în privința forței de muncă, dar și că statul român, prin politicile sale nu face altceva decât să-și alunge cetățenii: ” vă imaginați că oamenii ăștia, cu milioanele, nu ar prefera să lucreze în țară, lângă familiile lor? Ți se rupe sufletul când vezi că e plin de români în Europa, de la  Bruxelles până la Viena se vorbește limba română peste tot. Oamenii ăștia își impart veniturile în jumătate: jumatate investesc în țară, jumătate în locurile unde s-au stabilit. Si va veni o vreme când vor investi doar în țarile lor adoptive și banii nu vor mai ajunge pentru a îngrășa economia de consum din România” și-a spus off-ul omul de afaceri. El spune că vrea să candideze și să implice în politică și pentru că nu mai poate asista la aceste practici ale statului  împotriva  propriilor cetățeni.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu