Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Lista PMP pentru europarlamentare are printre candidați și o bistrițeancă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pe lista candidaților Partidului Mișcarea Populară pentru europarlamentare, deschisă de fostul președinte Traian Băsescu, figurează profesoara Silvia Galben de la Școala Sfânta Maria din Bistrița.

Silvia Galben ocupă locul 14 pe lista PMP și este propunerea filialei  Bistrița-Năsăud  a PMP,  organizație în care aceasta ocupă poziția de secretar general. Prezentă într-o conferință de presă alături de deputatul Ionuț Simionca, Silvia Galben s-a declarat onorată să fie pe o listă deschisă de Traian Băsescu și Eugen Tomac, președintele partidului: ” E o onoare să fiu pe această listă, şi de a face parte din echipa PMP, alături de nume care s-au dovedit a fi competente, ca să nu mai spunem despre preşedintele Traian Băsescu. Am făcut alegerea potrivită, am ales  echipa potrivită cu care putem pleca în lupta electorală, o echipă în care implicarea, devotamentul şi munca se respectă şi primează”, a declarat Silvia Galben” . Candidata de la Bistrița nu-si face iluzii în privința eligibilității locului său, însă spune că prezența sa pe lista cea mai redutabilă pentru europarlamentare o motivează ”să pornească cu motoarele la maximum”.

Potrivit prim-vicepreședintelui Caius Cârcu PMP a strâns în Bistrița-Năsăud 10 mii de semnături pentru europarlamentare, cu mult peste cota de 6000 de semnături fixată de organizația centrală: ”Suntem hotărâţi să ne apucăm de lucru, chiar de acum, pentru o bună derulare a alegeriloe europarlamentare la nivelul judeţului, dar mai ales pentru o mobilizare optimă a electoratului nostru. Ţinta noastră este peste 10% în Bistriţa-Năsăud”. a mai spus prim-vicepreședintele în aceeași conferință de presă.

Share.

About Author

Lasă un comentariu