Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Robert Sighiartău, coordonatorul campaniei la europarlamentare a liberalilor: ”tot ce e altoit din PSD, de la Tăriceanu la Ponta trebuie învins fără apel”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul genaral al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău le-a spus celor câteva mii de delegați din regiunea de Nord-Vest prezenți duminică la Cluj la lansarea candidaților pentru europarlamentare că au datoria să trimită PSD-ul în istorie.
”Tot ce este altoit din PSD, de la Tăriceanu până la Ponta, trebuie învins fara drept de apel. Sunt o apă si un pământ!” le-a transmis delegaților de pe scena de la Sala Polivalentă din Cluj bistrițeanul care coordonează campania electorală pentru europarlamentare a Partidului Național Liberal. El a ironizat și sloganul principal de campanie al partidului de guvernământ de pe bannerele cu care a împânzit țara:Un singur adevăr a spus PSD-ul in 30 de ani, cu jumătate de gură – România merită mai mult. Eu vă spun adevărul întreg – România merita mai mult decât PSD! Copiii noștri merită mai mult decât PSD! Om cu om, casă cu casă, în sate, în orase si pe internet, haideți să ducem România în primul rând în Europa!” a sunar mesajul lui Robert Sighiartău.


Președintele PNL, Ludovic Orban le-a spus  delegaților că ce cu care se luptă, adică PSD nu au nicio legătură cu democrația: ”În alegerile pentru Parlamentul European şi în general în tot ce se întâmplă în România de 30 de ani, nu este o luptă între forţe democratice care respectă democraţia, libertatea, drepturile şi libertăţile fundamentale, care respectă principiile fundamentale care stau la baza societăţilor moderne, cum sunt libertatea, proprietatea privată, autonomia locală, respectul faţă de individ, nu, de fapt, noi ne luptăm cu o ciumă care de fapt îşi are rădăcinile în trecutul comunist. Oamenii aceştia nu au nicio legătură cu democraţia” . Orban le-a mai transmis liberalilor că a trecut vremea statului de o parte: ” Revin la partid şi vă spun, vremea îndoielilor a trecut, vremea cârpelilor, vremea bârfelor şi vremea neîncrederii a trecut, vremea statului de o parte a trecut, vine vremea în care începe lupta, în care avem nevoie de fiecare dintre voi, avem nevoie de fiecare liberal care să intre cu adevărat în bătălia epică care va urma, în campania de zi cu zi, de ceas cu ceas, pe care o vom duce pentru a-i convinge pe români să voteze nu pentru noi, ci să voteze în interesul lor şi să voteze pentru România (…) Asta este misiunea pe care trebuie să o ducem la bun sfârşit, să facem din România Europa şi din Europa să facem România” a transmis Orban.

Sute de liberali bistrițeni au participat duminică la Cuj la lansarea în Regiunea de Nord-Vest a candidaților la alegerile europarlamentare.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu