Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cel mai mic buget al Bistriței din ultimii 10 ani stă încă 10 zile pe site pentru consultări

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Proiectul de buget al Bistriței pe 2019, apărut cu o întârziere de două luni, din pricina adoptării tardive a bugetului național, e în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Bistrița de 5 zile.

Proiectul despre care primarul Ovidiu Crețu declara pentru Bistrița Express că este cel mai mic de când conduce Primăria Bistrița, rămâne pe site, pentru consultare publică, încă 10 zile. În 11 aprilie, de la ora 16,00  este programată dezbaterea publică, iar adoptarea în Consiliul Local, prin votul consilierilor este fixată în 16 aprilie 2019. Pentru a avea un element de comparație care să arate cât de mult a întârziat proiectul de buget în 2019 ajunge să precizăm ca la data votului de anul acesta, bugetul din 2018 avea parte deja de prima rectificare.

Proiectul de buget pe 2019 care pornește din start cu un deficit de 29,8 milioane de lei are 279,440 milioane la venituri. Primarul Ovidiu Crețu s-a numărat printre primarii de mari orașe care și-a arătat public  nemulțumirea față de cota din impozitul pe profit (micșorată încă din 2017) dar și cu împovărarea bugetelor locale. începând din acest an cu cheltuielile integrale cu îndemnizațiile pentru persoanele cu handicap și însoțitorii lor, pentru care administrațiile locale plăteau doar 10 %.

Citiți și : https://www.bistritaexpress.ro/2019/03/20/primarul-ovidiu-cretu-avem-cel-mai-prost-buget-din-2007-incoace-ne-pune-in-pericol-functionarea/

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - contribuabil în

    Las ca-i bugat , ca prostii daca au multi cumpara de ei doar ghidusii. Sa se bucura tara si altii de aceste importante sume. Daca se bucura ?

Lasă un comentariu