Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha despre operațiunea” Postașul-agent electoral pentru PSD”: au mai făcut-o în 2014

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prezent într-o emisiune la As-Tv, prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha a comentat în termeni duri implicarea Poștei Române în campania electorală pentru europarlamentare, odată cu semnarea împreună cu PSD-ul a unui contract cu clauze controversate  pentru distribuția de materiale electorale.

Dolha a criticat PSD  și pentru tentativa de implicare a sindicatelor  din Poșta Română  în culegerea de informații prin intermediul poștașilor, după ce un protocol între sindicat și partidul de guvernământ așteaptă să fie semnat.

Dolha a reamintit că nu este prima dată când poștașii sunt trimiși cu materiale electorale otrăvite pentru a le distribui odată cu pensia și că s-a întâmplat și în 2014 în campania electorală pentru prezidențiale : ” Nu e prima dată când se întâmpla astfel de abuzuri. Eu nu-i invinuiesc pe postași, dar Posta Română n-ar trebui să accepte așa ceva. Ei spun ca e perfect legal : cum să fie? o instituție patronată de statul român cum să-și permită  să ducă informații mincinoase oamenilor în casă și mai ales să o facă și odată cu plata pensiilor?    Sefii sunt puși politic, dar nu pot sa mearga până acolo încât  să transforme o instituție odată credibilă,  într-o marioneta a PSD.”

Liberalul spune că episodul din 2014 a fost de-a dreptul diabolic (foto ), pentru că a legat informații mincinoase la adresa unui candidat la prezidențiale de plata pensiilor și i-a speriat pe pensionari : ”L-a legat ombilical de pensie, cu mesajul: eu iti dau pensia, dar fii atent ce faci, ca poate iar o să pierzi din bani. E foarte greu sa mai definesti partidul asta, eu aproape mi-am epuizat arsenalul de epitete pentru asa ceva” a mai spus Dolha.

(Explicație foto: așa arăta fluturașul împotriva lui Iohannis din 2014, distribuit de poștași)

Dolha a vorbit și despre aspectul financiar, remarcând că e paradoxal că aceste contracte care urmăresc manipulare pe scară mare sunt plătite din banii primiți de partide de la Autoritatea Electorală Permanentă, adică din bugetul de stat, până la urmă din taxele și impozitele și a celor care vor fi subiecții intoxicării: ”Banii au fost de unde? Sunt bani publici, vorbim de alocările bugetare, iar PSD primește foarte mulți în fiecare lună. E trist că asta au ajuns să facă cu banii ăia” a mai spus primvicepreședintele PNL. El a mai remarcat că PSD are asemenea campanii doar simte că-i fuge terenul de sub picioare: ” Așa s-a întâmplat și în 2014, la alegerile prezidențiale când valul pro Iohahnis a fost mare. Apoi n-au mai folosit Posta Română  în felul acesta 5 ani. Acum o fac iar”.

Poșta Română a semnat recent un contract cu PSD, pentru care a primit deja 925 000 de lei pentru distribuția de materiale, scrie ziare. com, după ce un parlamentar liberal, Gigel Știrbu a atras atenția asupra subiectului.  Însă lucrurile nu se opresc aici. Liderul sindical din Poșta Română, Matei Brătinu a recunoscut existența unui protocol cu PSD pentru ca poștașii să strângă informații despre starea de spirit a oamenilor,  chiar dacă protocolul încă nu a fost semnat, scrie ziare.com.

Foto principal: Graiul sălăjean

Share.

About Author

Lasă un comentariu