Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Hoață prinsă la o săptămână după ce a lăsat o familie fără 6600 de euro. Păgubiții au avut noroc

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un furt din casă prin metoda ”cănii de apă ” a lăsat o familie din Livezile fără 6600 de euro. Aceasta după ce proprietarei casei i s-a făcut milă de o femeie  însoțită de două fetițe care i-a bătut în poartă să-i ceară o cană cu apă.

Femeia  le-a primit în casă, însă gestul a costat-o scump. Profitând de neatenția proprietarei, străina ajutată de fete, una de 11 și cealaltă de 12 ani  a reușit să fure banii pe care i-a găsit în casă, o sumă importantă în euro. Furtul a avut loc în 28 martie și când nu se mai aștepta nimeni, în 5 aprilie  păgubiții au aflat că polițiștii nu doar că au prins hoața, dar au reușit să recupereze și cea mai mare parte din banii furați:  6000 de euro.

Potrivit IJP Bistrița-Năsăud infractoarea de 33 de ani locuia într-o localitate din județul Cluj: Recea Cristur, acolo unde, la percheziții au fost găsiți și banii. Femeia a fost arestată de polițiștii de la Investigații Criminale împreună cu cei de la Secția 1 Poliție Rurală BN, iar un judecator a plasat-o în arest preventiv pentru 30 de zile. Cele două fete ale femeii au ajuns într-un centru de plasament din subordinea Direcției de Protecția a Copilului Bistrița-Năsăud. Deocamdată polițiștii au extins cercetările pentru a documenta și alte presupuse infracțiuni ale femeii din Recea Cristur.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu