Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

România pe primul loc în UE la numărul de morți în accidente rutiere. Lipsa autostrăzilor e factor favorizant spune deputatul Cristina Iurișniți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

România e pe primul loc în UE la numărul de morți în accidente rutiere.” Cauza? Este o legătură directă între numărul de kilometri de autostradă și numărul victimelor, arată Comisia Europeană într-un raport” spune deputatul Cristina Iurișniți într-o declarație politică.

Deputatul USR trece în revistă și o altă statistică a numărului de kilometri din fiecare țară UE, și în care România e tot pe primul loc, dar de la coadă: ”În România avem 805 kilometri de autostradă în timp ce 31.084 kilometri de drumuri naționale, județene și comunale suntpietruite sau de pământ. În comparație, Spania are 16.500 km de autostrăzi, Germania 13.000 km iar Franța 12.000 de kilometri” .I

ar lipsa autostrăzilor este rezulatul politicilor dubbioase și duplicitare dusă la nivel înalt, crede deputatul USR: ”Lipsa autostrăzilor din România e rezultatul hoției celor care au guvernat din ’89 până în prezent. Tot hoția și corupția au făcut ca domeniul transporturilor să fie o batjocură constantă la adresa noastră deoarece de-a lungul anilor am văzut bucăți de autostrăzi nou inaugurate care s-au surpat, cum e Sibiu-Orăștie, sau autostrăzi care au fost supraevaluate din cauza corupției generalizate din transporturi.
În ultimii 30 de ani, guvernele României nu au fost în stare să construiască o singură autostradă care să unească provinciile istorice, deși avea bani europeni disponibili special pentru asta, tot ce trebuia să facă era să îi ceară. Guvernele României însă au preferat să ignore banii oferiți gratis pentru că nu-i pot fura, ci trebuie să dea socoteală pentru fiecare leu cheltuit”

Deputatul USR crede că numai votul ar mai putea salva România din ghearele hoției duse la nivel de politică de stat: ”Fără hoție facem autostrăzi iar România se dezvoltă economic. Doar votul pot schimba statisticile în care România se află la coada Europei.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Nici vorba doamna Deputat. Singura explicatie este lipsa de creier in sensul ca (mie nu mi se intampla nimic ). Analfabetii functionali sunt cu zecile de mii la volan. Toti prostii si toate fufele conduc. Sunt oameni cu 4 clase primare dar au carnet de conducator auto. Astea sunt rezultatele in urma puzderiei de firme care cica te invata doar sa te urci in masina.

Lasă un comentariu