Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Robert Sighiartău și Rareș Bogdan-întâlniri cu românii din Spania

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Directorul de campanie al PNL, bistrițeanul  Robert Sighiartău și Rareș Bogdan, numărul 1 de pe listele la europarlamentare ale partidului au făcut un turneu în Spania, unde au participat la întâlniri cu românii din Diaspora.

Delegația PNL s-a întâlnit cu românii din Valencia, Castellon, Madrid dar și din  Arganda del Rey,, o localitate  care găzduiește o comunitate importantă  de bistrițeni. Celor doi lideri liberali li s-au alăturat în Castellon, la invitația secretarului general al PNL primarul din Spermezeu, Sorin Hognogi, cel care, nu cu mult timp în urmă declara pentru PRoBN TV ca nu intenționează să se implice în campania electorală pentru europarlamentare, pe motiv că PNL nu a susținut fără rezerve referendumul pentru familia tradițională.

Se pare că supărarea primarului n-a ținut prea mult, devreme ce a acceptat sa apară în acțiuni de promovare directă a candidaților PNL. E tot la fel de adevărat că a  facut-o în compania secretarului general al PNL, unul dintre cei mai vehemenți  susținători ai referendumului pentru familia tradițională.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu