Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița e gazdă pentru două olimpiade naționale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrița e oraș organizator pentru două olimpiade școlare și ambele sunt programate să înceapă la sfârșitul acestei săptămâni.

Olimpiada de Limba Franceză adună în jur de 400 de elevi și 100 de profesori la Bistrița, anunță Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud. Deschiderea festivă este programată la Palatul Culturii, joi de la ora 15,00, însă probele de concurs  vor fi organizate la Colegiul Național Andrei Mureșanu, în 19 și 20 aprilie. Olimpiada are și o fază internațională, la care se vor califica ocupanții primelor locuri. Concursul de la Bistrița se va încheia oficial în 23 aprilie odată cu Festivitatea de premiere.

Bistrița organizează cam în aceeași perioadă o altă olimpiadă, de data asta o etapă a Concursului  la discipline tehnologice din învățământul profesional. Vor concura viitoarele absolvente ale învățământ profesional în manichiură, frizerie și coafură la disciplina estetica și igiena corpului omenesc, clasa a XI-a. Concurenții din 22 de județe se plimbă prin județ pentru cele două probe. Proba scrisă e organizată la Beclean, la Colegiul Național Petru Rareș, în 23 aprilie. iar proba practică în 25 aprilie la Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu