Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR-iștii se așteaptă la scor mare pentru Alianța 2020 la europarlamentare în Bistrița. Spun că trendul s-a schimbat și în unele comune

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USR Bistrița-Năsăud vrea să ajungă până la alegerile parlamentare în fiecare sat din județ, inclusiv în cătunele care apar greu pe hărțile online. Dacă la parlamentarele din 2016 strategia a fost una pe brand și pe orașele mari, acum sunt hotărâți să transmită mesajul lor ”O Românie fără penali și fără hoție” în întâlniri cu cât mai multe persoane.

Președintele USR Bistrița, Călin Stan a explicat într-o conferință de presă care e strategia pentru europarlamentare: ” să fim cât mai vizibil cu putință, să ajungem la cît mai mulți oameni”. Președintele USR spune și că se așteaptă, atât după feedback-ul primit odată cu strângerile de sămnături, întâlniri cu oamenii, dar  și după sondajele interne ca Bistrița să ofere un rezultat bun la europarlamentare. Și nu doar Bistrița: ”la nivel de județ Bistrița-Năsăud ne propunem să ajungem în 235 de localități, în fiecare sat din fiecare comună. Un lucru extrem de greu în cele mai puțin de 30 de zile cât ține campania electorală. Iar energia noastra e canalizată înspre a ajunge către acei oameni, către acele localități dintre care unele nu apar pe hartă decât dai zoom-zoom. Asta e o strategie ca să fim vizibili, de la sat la comună la oraș, Consider că Bistrița va face o surpriză. Alianta 2020 USR -Plus va face pe municipiul Bistrița o surpriză destul de mare. La fel și în celelalte localități. Becleanul va fi din nou o surpriza plăcută, dar și comunel , o să vedeți o schimbare de trend în anumite comune”  a anunțat Călin Stan. Acesta este convins că trendul de creștere se va menține la alegerile locale: ” Și asta e un suflu nou și pentru trendul alegerilor locale 2020.” a mai spus președintele USR Bistrița.

Șeful campaniei electorale din județ a Alianței USR-PLUS 2020  din partea Uniunii Salvați România, Nicu Păvălean a explicat că membrii filialei continuă să facă același lucru și în precampanie pe care-l făceau în perioada strângerii de semnături pentru liste : să ia pulsul oamenilor în stradă și să discute cu aceștia: ” Suntem în stradă pentru a le duce mesajul nostru cu care majoritatea rezonează și anume faptul că ne dorim o Românie fără penali  și fără hoție…suntem în stradă și pentru a le asculta nevoile reale pe care le au..ca și feed-back  as vrea să remarc câteva repere care nouă ne dau speranţă că vom face încă o surpriză la Bistriţa, aşa cum a fost în 2016, când am obţinut un loc de parlamentar. Cred că şi anul acesta o să oferim o surpriză plăcută pentru că sunt trei repere care îmi dau speranţe”, a spus Nicolae Pavelean. Un prim semnal ar fi numărul de semnături înregistrate pentru susţinerea listei de candidaţi, cu peste 200% mai mult decât obiectivul iniţial.  Un alt reper îl reprezintă nemulţumirea bistriţenilor faţă de modul în care sunt conduşi la nivel naţional şi local și trendul dat  de sondajele de opinie, care arată că „oamenii s-au săturat de actuala conducere” şi care susţin că dacă ar avea loc alegeri locale acestea ar fi câştigate de un candidat al opoziţiei. La acestea se adaugă şi lista de candidaţi „foarte bună” a alianţei USR-PLUS, mai spune Păvălean.

Share.

About Author

Lasă un comentariu