Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tragedie cu repetiție: stâlpul de care s-a zdrobit inginerul Pintican a fost capăt de drum pentru un sofer de 55 de ani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La cinci luni după ce moartea unui tânăr inginer auto a transformat un stâlp de susținere a Pasarelei de pe strada Industriilor în altar și loc de pelerinaj, exact acolo și-a găsit sfârșitul în noaptea de 30 aprilie un alt șofer, de 55 de ani.

Tragedia s-a petrecut tot într-o marți seara, la fel ca și în cazul inginerului Andrei Pintican. Mașina bărbatului de 55 de ani rula cel mai probabil cu viteză, când, potrivit primelor informații oferite de polițiști, a pierdut controlul volanului, pe un carosabil umed și s-a izbit de stâlpul de susținere.

Coliziunea a fost frontală, așa cum se poate vedea din fotografiile făcute la fața locului și practic a distrus complet bordul mașinii, zdrobindu-l pe șofer. Acesta a fost descarcerat de pompierii care au ajuns imediat la fața locului aflat la câteva sute de metri de baza lor. În cinci minute au reușit să-l descarcereze și timp de o oră echipajul de terapie mobilă al SMURD  s-a chinuit să-l resusciteze.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU, Cristina Răcilă, manevrele de resuscitare s-au dovedit inutile, iar decesul a fost declarat la fața locului, puțin după ora 23,30. Deocamdată, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ BN Crina Sârb  polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele tragediei.

Același stâlp de care s-a zdrobit mașina victimei de 55 de ani a fost în 5 decembrie 2018  locul unei tragedii în care a pierit un inginer auto de 28 de ani, un impatimit al motoarelor. Acesta a apasat pedala de acceleratie până spre 180 la oră în loc să reducă viteza, în condițiile în care  imediat după stâlp urmează o curbă strânsă, ceea ce a alimentat speculații legate inclusiv de o posibilă sinucidere.

Imediat după dramă locul s-a transformat pentru multă vreme într-unul de pelerinaj pentru prieteni, care au și ridicat la câțiva metri și o troiță cu fotografia inginerului dispărut, cu flori și candele aprinse. De altfel troița se poate zări inclusiv în fotografiile accidentului din 30 aprilie.

Foto 1 accident din decembrie 2018, Foto 2: accident 30 aprilie 2019

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu