Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doina Pană pretinde că a fost otrăvită cu mercur pe când era ministru al pădurilor. Spune că a depus plângere la Poliție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PSD Doina Pană  a șocat astăzi opinia publică după ce a declarat pentru un post național de televiziune (Antena 3) că pe vremea mandatului său de ministru ar fi fost otrăvită cu mercur.

Potrivit Doinei Pană starea proastă de sănătate cauzată de intoxicația pe care a descoperit-o ulterior ar fi fost motivul pentru care  a demisionat de la Ministerul Apelor și Pădurilor  la începutul anului 2018. ”Eram ministrul Apelor și Pădurilor în Guvernul Tudose în 201., Spre sfârșitul lui noiembrie am început să mă simt rău. am mers la medic și am aflat că am probleme foarte mari cu inima. Am urmat un tratament  și cu toate astea mă simțeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac o analiză toxicologică. Pe 15 ianuarie 2018 din acea analiză a reieșit o intoxicație cu mercur cu o concentrație mare”.

Fostul ministru susține că Poliția face investigații, după ce a depus o sesizare în februarie 2018 și pretinde că n-a făcut-o imediat ce a intrat în posesia buletinului de analize, când era ministru demisionar,  pentru a nu face rău imaginii României  : ”Îmi depusesem demisia din Guvern pentru că mă simțeam foarte rău și nu am putut pleca până pe 29 ianuarie pentru că nu a semnat președintele Iohannis. Am depus plângerea la poliție la începutul lui februarie 2018. Nu am depus plângere cât eram încă ministru, pentru că în caz că s-ar fi aflat, ar fi dăunat imaginii României. Mai mult nu vă pot spune. Este o anchetă în derulare și sper să-i prindă…Vreau să-i prindă ca să-i sperie, să nu încerce și cu alții” a spus Doina Pană într-o convorbire telefonică la Antena 3 preluată de DC News.

Doina Pană este convinsă că tentativa ar fi venit din zona așa zisei mafii a lemnului, însă la insistențele moderatorului pe acest subiect a declarat că nu poate spune mai multe din cauza anchetei, dar și că pentru că nu are încă dovada : ”Nu pot să spun că sunt sigură pentru că încă nu am dovezile, dar evident că de acolo”.

Si alți lideri PSD au susținut că ar fi fost vizați de asemenea tentative

Un alt ales din PSD, este vorba de primarul Bucureștiului, Gabriela  Firea susține în aceste zile că problemele de sănătate și operațiile la care a fost supusă i se trag de la înghițirea unei sârme care i-a ajuns în colon și  despre care pretinde că nu ar fost ceva accidental, ci că ar fi fost un dispozitiv care s-ar fi extins în contact cu acizii din colon.

Însuși liderul PSD, Liviu Dragnea a făcut în urmă cu un an declarații din același registru,  stârnind stupefacție după ce a susținut  că ar fi fost vizat de o tentativă de asasinat și că ar fi fost urmărit de patru  asasini plătiți la Athenee Palace.

Share.

About Author

Lasă un comentariu