Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha: PSD ar trebui sa plece și nu în 2020, ci după 26 mai anul acesta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prim-vicepreședintele PNL Stelian Dolha spune că după lecția de umilință administrată PSD-ului  de socialiștii europeni, adică de cei din propria familie politică, și asta  chiar în România, PSD-iștii de bun simț n-ar mai avea ce să caute în acest partid.

Dolha crede că e umilitor pentru cei din PSD, mai ales pentru cei care au contribuit la aderarea la UE că au fost puși la colț din cauza conducerii nesăbuite și corupte a  șefului  lor de partid și a clicii sale: ” cred ca este jignitor ,că pecetea care s-a pus asupra lor  e una umilitoare, e umilitor că au fost puși pe graunte in coltul casei. Cam așa sunt PSD-iștii  tratați acum de socialiștii europeni: sunt puși să stea pe grăunțe în colțul casei. ..cum poti sa te mai lasi condus de clica asta, de acoliții lor? eu cred că cei care mai au un dram de demnitate n-ar mai trebui sa accepte sa fie parte din asta și ar trebui să plece din acest partid”. 

Dolha a vorbit și despre fractura dintre modul în care se comportă PSD-ul în relațiile cu UE, instituțiile sale și liderii acesteia și faptul că se luptă să trimită candidați în Parlamentul European , în timp ce denigrează UE: ” Te bați pentru Parlamentul European când Dragnea și ai tăi spun un lucru: Că Uniunea Europeană vrea să transforme România într-o colonie. Păi atunci, pentruce trimiteți europerlamentari la Bruxelles? pentru ce? Pentru colonie? Daca aveti inclinații estice, atunci n-am mai trebui să participați la aceste alegeri. sa fie foarte clar.”.

Primvicepreședintele PNL a făcut comentarii inclusiv despre cum își duce campania PSD-ul în județ ” Văzând campania electorală a PSD şi pe Radu Moldovan ca un autentic baron de Bistriţa care împarte flyere şi materiale tricolore, şi văd cum primarii, indiferent de formaţiunea politică din care sunt, sunt umiliţi la ei acasă. De ce? Pentru că toate realizările, dar toate realizările care s-au facut în judetul Bistriţa-Năsăud le-a făcut unul singur, Emil Radu Moldovan. Echipa de campanie a PSD spune un singur lucru, urmăriți-i: fiecare uliţă din judeţul Bistriţa-Năsăud e făcută, e asfaltată de Emil Radu Moldovan, nu de altcineva! Aşa că le spui: daţi voturi pentru PSD, vă dăm bani, va dam bani de unde? de la PNDL, din pixul lui Suciu”, a declarat Dolha. Trist este ca partidul asta-stat e condus de niste penali care încearcă să țină captiv primarii” a mai comentat Stelian Dolha.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu