Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liderul USR Dan Barna și mai mulți eurocandidați ai Alianței 2020 în turneu electoral joi la Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce Dacian Cioloș  s-a întâlnit cu simpatizanții și susținătorii din Bistrița în precampania de la europarlamentare, celălalt lider al Alianței 2020 USR-PLUS, Dan Barna este așteptat joi la o întâlnire electorală în municipiu.

Președintele USR Dan Barna vine în Bistrița însoțit de numărul 3 de pe lista de la europarlamentare, Dragos Păslaru (PLUS) care a fost prezent la Bistrița și la vizita lui Dacian Cioloș, dar și de presedintele de la USR Arad, eurocandidatul Vlad Botoș (USR). Alături de liderul USR se vor mai afla deputatul de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, candidat și ea pe lista de europarlamentare, alături de George Țăranu de pe aceeași listă și un alt deputat USR, Nicolae Daniel Popescu.

Întâlnirea eurocandidaților și liderilor USR cu bistrițenii vine la o săptămână și jumătate de la un alt turneu  electoral făcut la Bistrița de șapte eurocandidați ai Alianței 2020 în frunte cu Cristian Ghindea numărul 2 de pe listă.

Întâlniri în Piața Decebal și la RAAL Prundu Bârgăului

Programul turneului electoral de la Bistrița a  liderilor USR include joi de  la ora 10,00 o vizită în Piața Decebal, o conferință de presă, urmată de o vizită la RAAL în Prundu Bârgăului.

Sursă foto: facebook Dan Barna

Share.

About Author

Lasă un comentariu