Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Robert Sighiartău la mitingul de la București: ”spuneti-le celor de acasă că aceste alegeri sunt cele mai importante pentru destinul României”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul bistrițean Robert Sighiartău, coordonatorul campaniei electorale a PNL și secretar general al partidului  a fost primul vorbitor la mitingul de la București al partidului, miting care a adunat în jur de 50 000 de liberali din întreaga țară.

Cel care l-a introdus pe Sighiartău pe scenă,  deputatul Ionuț Stroe l-a prezentat drept tânărul care l-a transformat pe Liviu Dragnea într-o umbră în momentul dezbaterii legii bugetului de stat și discutarea amendamentului său cu dublarea alocațiilor.

Sighiartău a făcut de altfel referire în discursul rostit la momentul în care a reușit trecerea alocațiilor dublate prin Parlament, pe care l-a calificat drept un moment în care PNL a demonstrat că poate învinge PSD: ”Bună ziua, România, bună ziua oameni liberi! Doljul este aici? Clujul este aici? Teleormanul liber este aici? Asta este România pe care ne-o dorim cu toții! Asa cum a fost învins Partidul Social Democrat în Parlamentul României , când am majorat alocațiile, când au vrut să strice viitorul copiilor, când au votat de trei ori împotriva copiilor, credința a învins. Credința că noi ne putem crește copiii în România, nu în alte țări. ..Dragii mei, suntem de două luni în campanie, două luni în care v-am văzut determinați, în care v-am văzut puternici, v-am văzut gata să dați victoria românilor! Și vă întreb: sunteți pregătiți ca în 26 mai să dați victoria? Vreau sa audă toată țara că suntem o țară liberă, vreau să audă toată țara că ne-am săturat de comuniști, că ne-am săturat să trăim într-o țară condusă de oameni fără Dumnezeu care nu-și iubesc semenii.”.

Robert Sighiartău i-a chemat pe liberali să transmită la întoarcerea acasă că în câteva zile țara se va confrunta, nu cu simple alegeri europarlamentare, ci cu cele mai importante alegeri din șirul celor patru care se vor succeda, pentru că aceste alegeri pot schimba destinul țării: ”Au mai rămas 6 zile de campanie. 6 zile care pot schimba destinul României. Aceste alegeri nu sunt simple alegeri europarlamentare. aceste alegeri au o semnificație deosebită. Pentru că sunt primele alegeri din cele 4 ture de alegeri pe care le avem care o să culmineze cu schimbarea Guvernului și cu redarea speranței României....vă rog mergeți și spuneti-le rudelor dvs, spuneti-le colegilor dvs, vecinilor, spuneti-le tuturor românilor cu care vă întâlniți, că 26 mai este cel mai important scrutin pentru viitorul României pentru că va influenta toate alegerile de aici încolo. Cred în dumneavoastră , cred ca dvumneavoastră puteți schimba aceasta țară. Si noi vom da victoria românilor in 26 mai. Nu uitati, nu putem face nimic fără Dumnezeu. De aceea să mergem cu Dumnezeu înainte la victorie”  și-a încheiat discursul rostit în fața liberalilor din toată țara, deputatul Robert Sighiartău.

La mitingul organizat de PNL la București a fost prezentă și o numeroasă delegație din Bistrița-Năsăud.

Share.

About Author

Lasă un comentariu