Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Simionca: ” e responsabilitatea prefectului să ceară de urgență bani Guvernului din fondul de Intervenții”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP Ionuț Simionca i-a cerut prefectului Ovidiu Frenț să intervină pe lângă Guvern pentru despăgubirea oamenilor care au suferit de pe urma inundațiilor masive din BN, care au afectat două orașe și 14 comune.

Simionca spune că prefectul trebuie să ceară de urgență bani din fondul de intervenții pentru despăgubiri: ”Am vorbit cu mai mulți primari din localitățile județului Bistrița-Năsăud afectate de inundații și aceștia mi-au confirmat că oamenii sunt supărați și îngrijorați din cauza pagubelor înregistrate pe seama fenomenelor meteo extreme din ultimele zile. Nu vorbim doar de case inundate, ci și de culturi agricole compromise, de poduri, podețe și drumuri distruse.
Este responsabilitatea Prefectului Ovidiu-Victor Frenț să solicite de urgență Guvernului bani din Fondul de Intervenții în vederea despăgubirii cetățenilor și refacerii infrastructurii distruse din cele două orașe și 14 comune din județul Bistrița-Năsăud inundate.!”

Deputatul a ținut să menționeze într-o postare pe facebook contribuția pompierilor care au făcut eforturi extraordinare în aceste zile, după declanșarea codurilor roșii: ”Vreau să le mulțumesc, pe această cale, pompierilor care au salvat vieți intervenind cu promptitudine pentru evacuarea preventivă a populației din zonele expuse, amenințate de ploi și inundații.
Sunt alături de locuitorii județului Bistrița-Năsăud care și-au văzut casele distruse și culturile agricole compromise de ape și îmi arăt toată disponibilitatea să îi ajut cu tot ce îmi stă în putere!” a mai scris Ionuț Simionca pe pagina sa de socializare.

Share.

About Author

Lasă un comentariu