Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Oferta inedită în cursurile AJOFM pentru șomeri: manager de resurse umane și expert achiziții

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce ani la rând a pregătit serii de coafeze, cosmeticiene, manicuriste și vânzătoare Agenția Județeană de Ocupare și Formare introduce în  ofertă cursuri de calificare și recalificare care se adresează șomerilor și celor în cautarea unui loc de muncă de next level.

Calificare în specializarea de manager de resurse umane , dar și de expert în achiziții publice sunt notățile sezonului la  Centrul de Formare Profesională al AJOFM Bistrița-Năsăud.  De altfel ambele calificări apar în oferta care se adresează absolvenților de învățământ superior.

Calificarea pentru managerul HR are supercompetențe 

Cursul de specializare pentru managerii de resurse umane durează cu totul 90 de ore, iar absolventulu ii se recunosc, după primirea diplomei de absolvire competențe mai mari decât un simplu sef de HR :  de consilierea  celorlalţi manageri în probleme de resurse umane, de coordonare a desfăşurării activităţilor de resurse umane;,de elaborăre a politicilor şi programelor de resurse umane, de monitorizare a costurilor de personal, de organizare a activității departamentului de resurse umane și de reprezentare a compartimentului, dă asigurări AJOFM BN într-un comunicat de presă. 

O altă calificare oferită de cursurile noi de la AJOFM, accesibilă doar celor cu studii universitare este de expert achiziții publice, o specializare căutată mai ales pentru instituții publice, Cursul are cu totul 80 de ore și certifică pentru absolvenți următoarele competențe: negocierea în cadrul procedurilor de atribuire; elaborarea documentelor de specialitate, analizarea legislaţiei aplicabile specifice; acordarea consultanţei de specialitate; planificarea achiziţiilor publice; derularea procedurilor de atribuire.

Ce cuprinde oferta clasică 

Oferta cursurilor pentru cei cu studii liceale sau elementare a AJOFM BN  cuprinde carsuri pentru ingrijitor bătrâni la domiciliu, o meserie căutate cu de 360 ore, dar și i nstalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze – curs de calificare, cu durata de 720 ore, cea mai mare din program. Apoi AJOFM califică și patiser  cu durata de 360 ore a cursurilor și manicurist, tot o meserie solicitată cu  360 ore în total.

Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare pe lângă  documentele de identitate uzuale carnetul de şomer sau adeverinţă din care să rezulte înregistrarea la A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă. Cei interesați sunt invitați să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296, anunță un comunicat de presă semnat de Otilia Râpan, directorul AJOFM BN.

Sursa foto: facebook AJOFM BN

Share.

About Author

Lasă un comentariu