Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ultimul sondaj IMAS înaintea europarlamentarelor: partidele de opoziție pe creștere, PSD scădere dramatică

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, devenit deja tradiție, pentru că e realizat lunar, indică scoruri mari pentru opoziție și un PSD dar UDMR în scădere de scor.

Sondajul IMAS,  realizat prin telefon, în perioada 2-20 mai pe 1010 persoane cu vârsta de peste 18 ani, indică o intenție de vot de 28,5 % cu PNL, urmat cu 21,1% de PSD (o scadere dramatică), 19,6 % Alianța 2020 USR-PLUS , Pro România (9,9%), ALDE (9,8%), PMP (6,2%) și o surpriză UDMR care e cotat abia 3,8 % și nu ar îndeplini pragul de intrare in Parlamentul European.

În aprilie sondajul IMAS pentru Europa FM indica 25, 6 % pentru PNL , ceae ce inseamnă o creștere cu maibine de 3 procente , aceaeși tendintă înregistrand si Alianta USR PLUS care a crescut tot mai bine de 3 % de la o lună la alta, în condițiile în care în aprilie era cotată cu cu 16,4%. Și PMP a crescut în timp ce PSD a scăzut de la o lună la alta cu 0,6 %, fiind cotat luna trecută cu 21,7%.

Sursa foto: Europa FM.ro

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Balan Marius - contribuabil în

    Votez RARES BOGDAN (PNL) cel care s-a straduit sa imi arate REALITATEA din tara. Normal ca dupa ce am stat nopti intregi sa ascult un luptator la TV ca voi vota cu multa incredere intr-un OM drept si viitor mare politician. SUCCES !!!

  2. Adrian Florin Chereji în

    Scaderea e dramatica pentru gasca de hoti condusa de Liviu Ragnea, pentru Romania e benefica!
    Romani, bistriteni, iesiti la vot!
    Eu votez Alianta 2020 USR-Plus!

Lasă un comentariu