Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ministrul Finanțelor mai sare cu un termen pentru taxa auto: de data asta e peste o săptămână

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eugen Teodorovici a mai avansat un termen pentru finalizarea plăților pentru taxa auto: sfârșitul lunii mai, adică încă o săptămână.

Ministrul finanțelor a susținut la capătul ultimei ședințe de Guvern de joi că restituirea taxelor auto va fi făcută până la 31 mai 2019 . Și nu doar banii se vor acorda în acest termen imposibil de strâns, ci și dobânzile pentru cât a ținut statul acești bani. Ba chiar Guvernul a emis joi și o ordonanță 31/2019 care prevede suplimentarea sumelor de bani necesare la Fondul de Mediu pentru asigurarea restituirii banilor.

Inițial Guvernul ar fi trebuit să restituie acești bani până în februarie 2019, însă în decembrie au anunțat că amână plata până în 30 iunie 2019. Teodorovici a promis inclusiv la ultima vizită de la Bistrița că termenul de restituire va fi 31 mai, însă e greu de crezut că administrațiile financiare se pot mobiliza sa transmită declarațiile de restituire și să achite toate aceste taxe în săptămâna care le-a rămas la dispoziție.

Data limită pentru depunerea cererilor a fost 31 august, după ce Guvernul a fost amenințat cu declanșarea procedurii de infrigment pentru că nu restituie suficient de operativ acești bani.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu