Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca: La alegerile de duminică, PMP a fost de partea bună a istoriei”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PMP, al patrulea partid care a reușit să atingă în județul Bistrița-Năsăud pragul electoral a ținut să mulțumească prin liderul său Ionuț Simionca celor câteva mii de locuitori ai județului care i-au votat dar și echipei de campanie a PMP:  „Mulțumesc celor câteva mii de locuitori ai județului care au crezut în noi și ne-au votat în 26 mai, dându-ne șansa să le reprezentăm interesele în Parlamentul European. În același timp, sunt recunoscător echipei PMP Bistrița-Năsăud, fără de care rezultatul nostru la aceste alegeri nu ar fi fost posibil”, a transmis deputatul PMP într-un comunicat de presă.

Simionca a ținut să treacă în revistă și trările membrilor echipei sale într-o campanie foarte diferită de altele: „Pentru noi, această campanie electorală a fost plină de emoții, gândurile noastre îndreptându-se, în fiecare clipă, spre părinții, copiii, frații, surorile sau prietenii noștri plecați în străinătate la muncă, pentru a oferi familiilor lor de acasă o viață mai bună. Ne-am angajat să le fim scut și pavăză românilor, oriunde s-ar afla aceștia, și să pledăm la Bruxelles pentru condiții de viață în România la nivel comparabil cu cel din Vestul Europei. Datorită sutelor de mii de români care au ales PMP în 26 mai, angajamentele pe care ni le-am luat se vor transforma în acțiuni concrete în Parlamentul European”, susține Ionuț Simionca.

”PSD a primit o lecție binemeritată” 

Revenind la rezultatul de la europarlamentare deputatul Simionca  a remarcat că în Bistrița-Năsăud  ”PSD a primit o lecție binemeritată”, în timp ce forțele de opoziție – PNL, USR-PLUS și PMP au împreună o majoritate de peste 58%” Deputatul PMP vorbește despre scorul partidului său raportându-se la ”plutonul celor trei partide care au obținut la nivel național scoruri de peste 20%  (adica PNL, USR-PLUS și PSD” menționând că în județ dincolo de acestea ”  singurul partid care a mai trecut pragul electoral în Bistrița-Năsăud este PMP”.

Simionca a vorbit și despre faptul că PMP a stat alături de partidele aflate de partea bună a istoriei: PNL și USR-PLUS, care împreună cu partidul său depășesc 50 de procente. Despre referendum președintele PMP a spus: ”În ceea ce privește referendumul, pe care l-am susținut cu toată convingerea, rezultatul acestuia demonstrează, fără niciun dubiu, că românii nu mai acceptă infractori în viața publică, că românii nu sunt o națiune de hoți. Nimeni nu se va mai putea opune, de acum înainte, voinței categorice a poporului, exprimată la un scrutin cu o participare atât de largă”, a mai spus  parlamentarul bistrițean.

”Vreau să îi asigur pe locuitorii județului Bistrița-Năsăud că, așa cum am făcut-o și până acum, le voi reprezenta și pe mai departe interesele în Parlamentul României” a mai spus Ionuț Simionca.

 

 

Share.

Lasă un comentariu