Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Poliția a dat publicității imagini cu chipul unui bărbat care a prădat o pensionară, în încercarea de a-l găsi pe individ.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Polițiștii bistrițeni au dat publicității chipul unui individ care i-a furat unei pensionare de 82 de ani din comuna Șanț, într-un autobuz din Bistrița portofelul cu bani și cardul pe care primea pensia.

Furtul s-a produs anul trecut în august 2018, însă polițiștii au epuizat toate căile de a identifica hoțul și au decis să încerce identificarea cu ajutorul publicului larg și a mass-media.

IPJ Bistrița-Năsăud a transmis astăzi imaginile cu individul înregistat de camera de luat vederi a unei bănci de unde a sustras banii de pe cardul pensionarei, în jur de 1000 de lei cu ajutorul codului PIN lăsat tot în portofel, alături de100 de lei. Alături de imaginile video, polițiștii au atasat și o captură făcută cu camera frontală din zona bancomatului.

Polițiștii îi invită pe cei care pot da detalii privind identitatea individului acuzat de furt calificat și operațiuni financiare frauduloase să sune la numărul de telefon al Poliției Bistrița 0263 203012 sau la 112.

Share.

About Author

Lasă un comentariu