Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

250 de medici așteptați la Forumul Medical Bistrițean organizat de Clinicile Sanovil

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Timp de două zile, în 7 și 8 iunie zeci de medici, bistrițeni dar și universitari din Cluj și Mureș vor susține prelegeri în cadrul  Forumul Medical Bistrițean. Evenimentul științific  este organizat de Spitalul Sanovil cu concursul Colegiului Medicilor și a ajuns anul acesta la ediția a IV-a.

Potrivit organizatorilor, evenimentul stiintific  va reuni peste 250 de medici de familie si medici specialisti din toate specialitatile medicale. Timp de 2 zile  vor susține prezentări medici angajați atât în  sistemul de sanatate privat, cat si din cel de stat, dar și profesori universitari  din centrele Cluj-Napoca si Targu Mures, urmate de dezbateri cu un accentuat caracter practic. 

Organizatorii menționează și punctajul acordat medicilor pentru participarea la eveniment, în condițiile în care un medic este obligat în cadrul educației continue cerute de Colegiul Medicilor să acumuleze anual cel puțin 25 de puncte EMC. Participarea la manifestarea medicală de la Bistrița  le asigură în premieră de anul acesta 8 puncte : ”Prin eforturile echipei Sanovil si a conducerii Colegiului Medicilor Bistrita-Nasaud, evenimentul nostru din acest an a fost creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 8 puncte EMC, fapt care atesta calitatea stiintifica a Forumului Medical Bistritean.Participarea in cadrul acestui eveniment este gratuita pentru toti medicii inscrisi” precizează organizatorii de la Sanovil.

Festivitatea de deschidere a lucrarilor va avea loc vineri, 7 Iunie 2019, ora 09:00 la restaurantul Hotelului Coroana de Aur, iar participarea este deschisă. 

Foto : Rasunetul.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu