Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Purtătorul de cuvânt al lui Radu Moldovan se rușinează cu Dăncilă în frunte: ”etapa prompteriștilor în politica PSD trebuie încheiată”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bogdan Ivan, președintele tineretului PSD din Bistrița-Năsăud și purtător de cuvânt al lui Radu Moldovan a făcut valuri pe rețelele de socializare după ce a postat luni seara, pe pagina sa de facebook, un text critic la adresa Vioricai Dancilă, dar și a unor lideri informali ai PSD precum Codrin Ștefănescu ori Cătălin Radulescu, pe care-l pomenește cu apelativul ” deputatul  mitralieră”.

Ivan care ține să precizeze că vorbește doar în numele organizației de tineret susține că nu vrea ca PSD-ul să fie condus de persoane precum Viorica Dăncilă, ci de oameni ”pregătiți și vizionari ” cum ar fi găsit acum 10 ani când a intrat în partid. El mai spune și că ” etapa promteriștilor trebuie să înceteze în PSD”. Vioricăi Dăncilă, despre care afirmă că nu reprezintă viitorul partidului îi recomandă să se concentreze pe funcția de premier: ”Cred că Domnia Sa trebuie să se concentreze pe problemele deloc puține ale Guvernului României! În schimb, Dna. Viorica Dăncilă nu reprezintă viitorul partidului din care eu, ca tânăr, fac și vreau să fac parte în continuare! În urmă cu 10 ani m-am înscris în PSD, la puțin timp după ce am devenit major, pentru că aici am văzut o echipă de oameni capabili! Am găsit în echipa PSD Bistrița-Năsăud oameni educați, vizionari și de caracter, dar uneori cu prea mult bun simț. Care în timp a ajuns să fie confundat cu altceva!”

Cu referire probabil la epoca Dragnea, față de care nu a dat semne vreodată că ar fi simțit vreun disconfort, șeful județean al tinerilor din PSD spune acum  în numele acestora că au tăcut destul, dar că nu mai pot tăcea în fața pericolului distrugerii PSD: Un partid cu peste 500.000 de membri trebuie să fie condus și reprezentat de oameni pregătiți și cu “capul pe umeri”, nu de personaje gen “Mitralieră”. El și alții de teapa lui nu mai au ce căuta aici! Am tăcut destul iar dacă vom tăcea și acum, vom fi complici la distrugerea celui mai mare partid din România!”.

Fără să indice preferințe pentru competiția din PSD din 29 iunie Bogdan Ivan a menționat în schimb care sunt numele din PSD cu care nu se rușinează și cu care e mândru că e coleg, și printre care l-a menționat pe un alt personaj controversat: Liviu Pleșoianu: ”Pentru mine și pentru mulți dintre tinerii mei colegi, personaje ca și “Mitralieră” sau Codrin Ștefănescu ar trebui să devină istorie! Nu dau neapărat nume, dar îmi doresc ca în 29 iunie, cel mai mare partid din România să ofere lideri autentici, vizionari și competenți! Nu mi-a fost rușine niciodată că sunt coleg cu Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Daniel Suciu, Liviu Pleșoianu, Ioan Deneș sau Victor Negrescu! Cred că oameni ca și ei trebuie să reprezinte imaginea și viitorul social-democrației!” .

Ce replici a primit 

Pe lângă susținătorii din rândul tineretului PSD sau a seniorilor din partid care l-au felicitat pentru atitudine, Bogdan Ivan a avut parte și de replici ale unor prieteni de facebook care l-au provocat sa nominalizeze lideri din PSD Bistrița cu care i-ar fi rușine sau alții care i-au spus că reacționează mult prea târziu și că ar fi trebuit să o facă atunci când au ieșit românii în stradă.

Doi primari, unul de la PSD, Doru Crișan,  Prundu Bârgăului și altul de la liberali, Sorin Hognogi (Spermezeu) l-au felicitat public pe Bogdan Ivan.

 

 

Share.

About Author

2 comentarii

  1. ecologistul în

    Vezi sa nu te tape din tarnat pesedeuu !Daca pui si de un miting in fata Prefecturii atunci te cred, si vin cu goarna.

  2. „Amice, eşti idiot”! Asa i-ar putea spune nenea Iancu, tânărului PSD-ist, care, ani de zile a tăcut ca porcu in păpusoi, abia acum după război, se scandalizează de situatia in care a ajuns PSD. Ba mai mult, el vorbeste de nulitătile de la vârful partidului si nu vede că în fruntea organizației PSD Bistrița-Năsăud este un chelner. Vorba proverbului: „Vede paiul din ochiul altuia și nu bârna din ochiul său”.

Lasă un comentariu