Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca a participat la semnarea Acordului Politic Național la Cotroceni:”susținem o justiție independentă”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP Ionuț Simionca a făcut parte din delegația Partidului Mișcarea Populară care a participat la Cotroceni la semnarea acordului Politic Național inițiat de președintele Klaus Iohannis. În numele PMP acordul, care vrea să  transpună în lege ceea ce românii au votat la referendumul din 26 mai, a fost semnat de președintele Eugen Tomac.

Deputatul Simionca, vicepreședinte național la PMP a ținut să precizeze pe facebook că partidul său ar răspunde cu aceeași disponibilitate și în cazul în care președinția ar propune acorduri pe alte domenii vitale:PMP susține ideea unei Justiţii independente şi credem că statul de drept este unul dintre pilonii de bază ai construcţiei comune europene. De asemenea, ne-am arătat disponibilitatea de a răspunde cu aceeași deschidere și dacă Președintele ne va propune un acord legat de educație, sănătate, de diaspora pe teme mari, ce țin de prioritățile țării”.

Parlamentarul bistrițean a comentat și lipsa reprezentanților partidelor de la putere sau care susțin puterea de la semnarea pactului național: ”E clar că PSD, ALDE și UDMR, partide care nu au semnat acest pact, nu au înţeles semnalul transmis de români prin votul din 26 mai.”

Acordul a fost semnat astăzi la Cotroceni, la invitația președintelui Klaus Iohannis chiar de ziua acestuia de liderul PNL, Ludovic Orban, Eugen Tomac, președintele PMP, Dan Barna, președintele USR și de Victor Ponta, liderul Pro România.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu