Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O echipă a USR-iștilor bistrițeni a alergat sâmbătă în maratonul umanitar de la Bichigiu.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O echipă de la USR Bistrița-Năsăud a luat startul sâmbătă  la Tibleș Maraton, alături de alți zeci de competitori pentru a susține cauza “Transilvania Aleargă”, informează o postare de pe pagina oficială a formațiunii politice.

Competiția ajunsă la ediția cu numărul 2  este organizată  de Asociația OM (orașul Mariei) iar anul acesta cu fondurile strânse în urma concursului de alergare montană ong-ul vrea  să achiziționeze 100 de perechi de pantofi, pentru alergarea tinerilor sportivi cu potențial.
Alergătorii  de la USR printre care s-au numărat deputatul Cristina Iurișniți, Nicu Păvălean., șeful județean de campanie de la europarlamentare,  arhitecta Olimpia Hrisman : ”Ne-am bucurat de atmosfera plină de energie de la Bichigiu, și, cu siguranță, vom participa și la următoarele ediții, cu aceeași energie și cu o echipă și mai mare” au scris cei de la USR Bistrița-Năsăud ”.

”USR  susține sportul, educația pentru sănătate în școli, mișcarea sportivă și acțiunile umanitare! Merită să participăm, fiecare dintre noi, la evenimente care construiesc comunități prin educație, sport și turism durabil.Copii, tineri, adulți și vârstnici se reunesc sub egida sportului care sparge orice bariere, orice discriminare!a scris după maraton Cristina Iurișniți și ea participantă la competiția sportivă.

Concursul  de Alergare Montană, ediția a 2-a  este un concurs ”organizat de către alergători pentru alergători, de către iubitori de natură pentru iubitori de natură., este mesajul postat pe pagina oficială de facebook a a competiției ”

Organizatorii spun și că la prima ediție BTT alergătorii au contribuit, prin taxa de participare, la construirea unei case susținând astfel cauza socială a concursului nostru: Casa Anișoarei. ”Și dacă anul trecut am construit o casă, anul acesta vom construi destine. Destine de alergători prin proiectul Transilvania Aleargă!”

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu