Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Carambol cu trei mașini și șoferi din 3 județe. Conducerea imprudentă și nerespectarea distanței față de mașina din față a fost cauza

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nepăstrarea distanței de siguranță față de autoturismul din față  a fost cauza a doua accidente în Bistrița-Năsăud,, luni, 17 iunie.

În comuna Telciu chiar în centru localității, un șofer de 40 de ani din Vișeul de Sus (Maramureș) a intrat în mașina care circula în fața sa, o autoutilitară condusă de un tânăr de 29 de ani din Ciupercenii Noi (Dolj). Ca urmare a impactului auoutilitara a fost proiectată într-un autoturism care se oprise și semnaliza pentru a efectua un viraj la stânga. Mașina cu numărul 3 era condusă de un tânăr de 18 ani din comuna Telciu. În carambol a fost rănit chiar autorul accidentului, șoferul din Maramureș și un pasager din mașina sa. Niciunul dintre conducătorii auto nu consumaseră alcool, au confirmat testele cu etilotestul, informează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sârb.

Un al doilea accident provocat de acroșarea autoturismului din față a avut, tot astăzi, ca protagoniste două șoferițe. O șoferiță din Năsăud de 30 de ani care circula spre Bistrița a intrat în depășirea, cu mașina pe care o conducea a unui autoturism condus de o alta de 70 de ani. În depășirea a acroșat mașina pe care tocmai o depășise și a împins-o în șanț. Șoferița care conducea mașina acroșată a fost ușor rănită.

Niciuna dintre conducătoarele auto nu consumase alcool, însă pentru conducere imprudentă șoferița de 30 de ani este cercetată în dosarul pentru vătămare în culpă deschis de polițiști.

Share.

Lasă un comentariu