Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Miting luni la Bistrița pentru demiterea Guvernului Dăncilă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Asociația Bistrița Civică organizează luni, 17 iunie, de la ora 19,00  un miting de protest împotriva Guvernului Dăncilă și pentru susținerea moțiunii de cenzură depusă de opoziție.

Protestul care va fi organizat în Piața Petru Rareș se dorește a fi și o formă de susținere pentru moțiunea de cenzură care va fi dezbătută marți în Parlament: ”Susținem moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă inițiată de opoziția parlamentară și susținută de societatea civilă”. 
Pe lângă cele 5 puncte cuprinse în moțiunea de cenzură mai adăugăm:
– nu putem accepta ca prim-ministru al României o persoană total depășită de misiunea funcției; să declari că nu ai participat la elaborarea bugetului de stat pentru anul 2019 denotă, pe de o parte multă prostie, iar pe de altă parte recunoașterea neîndeplinirii atribuțiilor funcției; cine trebuie să coordoneze elaborarea bugetului de stat dacă nu premierul țării ?; dacă nu poate TREBUIE SĂ PLECE!
– nu putem accepta în fruntea Guvernului o persoană în care nici “colegii” ei de partid nu mai au încredere; președintele tineretului psd-ist Bistrița-Năsăud a declarat recent că nu o dorește pe doamna Dăncilă președintele partidului, că ea nu reprezintă viitorul PSD; păi dacă nu poate conduce un partid nu are cum să conducă vizionar o țară, dacă nu e viitorul psd, cu atât mai puțin nu poate fi viitorul României și, în consecință, TREBUIE SĂ PLECE!” scriu organizatorii acțiunii pe pagina de facebook a organizației.

Organizatorii spun că de data aceasta reprezentanții partidelor de opoziție sunt așteptați să se alăture protestatarilor,

Share.

About Author

Lasă un comentariu