Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dacian Cioloș a fost ales președintele celui de-al treilea grup din Parlamentul European. E singurul român ajuns într-o asemenea poziție.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PLUS, Dacian Cioloș a fost ales astăzi președintele Renew Europa, cel de-al treilea grup parlamentar ca mărime din Parlamentul European.

Este primul român ajuns într-o asemenea poziție și se pare chiar ,singurul est european care reușește o asemenea performanță. Europarlamentarul USR-PLUS Cristian Ghinea a scris pe pagina sa fde facebook: Moment istoric pentru România. Dacian Cioloş devine primul preşedinte român al unui grup din Parlamentul European.
Negocierile cu partenerii din grupul Renew Europe au dat roade. Am promis că vom face din USR PLUS o forță relevantă în politica europeană şi lucrăm serios la asta!”

Imediat după alegerea sa Dacian Cioloș a scris e facebook că e un pas important , însă că e doar începutul proiectului : ”Președinția grupului Renew Europe e doar un pas în construcția politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru.

Am dovedit că merităm încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că suntem parte integrantă a forțelor politice relevante ale Europei. Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles și în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată țara.

Acum trecem la pasul următor și începem construcția politică internă prin care să le oferim cetățenilor români un viitor așa cum îl merită.” a mai scris Dacian Cioloș pe pagina sa .

Share.

About Author

Lasă un comentariu