Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trafic de coșmar în Bistrița din cauza reparațiilor la străzi. Vezi care sunt străzile blocate zilele acestea. Unele nici nu figurează pe lista municipalității

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Mai multe străzi din Bistrița au intrat în programul de reparații periodice, așa că traficul a ajuns un coșmar, în condițiile în care șoferii trebuie să încerce pe cont propriu găsirea de rute alternative.
Municipalitatea e zgârcită cu informațiile referitoare la străzile închise, pe care le poți afla doar accesând ziarul online a Primăriei Bistrița, care publică anunțuri furnizate de Direcția de Servicii Publice de câte ori intră vreo stradă  în șantier, însă nu într-un mod centralizat.
Unele străzi blocate cum este ultracentrala George Coșbuc, aflată chiar lângă sediul central al Primăriei, nu e pe nicio listă. Însă e închisă, pentru că azi se toarnă asfalt (foto). Și nu e prima zi în care strada Coșbuc a fost închisă sau circulația a fost îngreunată, fără vreun anunț. S-a întâmplat și zilele trecute când o firmă  a lucrat la capacele sistemului de canalizare iar strada era semiblocată.
Nici pe strada vecină, Nicolae Titulescu nu se circulă nici  joi, 27 iunie  și nici vineri, pentru că se toarnă asfalt, anunță site-ul municipalității. Piața Mică, ST. O Iosif, Toamnei dar și Vasile Alecsandri și Zorilor figurează ca străzi închise joi.
Trafic cvasiblocat pe axa Dornei -Șincai
Se asfaltează și pe Lupeni și Ion Luca Caragiale, două strazi centrale, dar și pe cordonul dintre Șincai și Bulevardul Republicii a străzii Mihai Eminescu , ceea ce face ca pe strada strada Dornei și Gheorghe Șincai cu ieșirea spre Posta veche să se circule într-un trafic cvasiblocat. De altfel șoferii sunt  scandalizați și spun că municipalitatea nu gestionează situația traficului și nici nu s-a obosit să ofere indicații de rute alternative.
Tot blocat este Ștefan cel Mare dar și strada Zimbrului, care are programate lucrări în 27 și 28 iunie.
Un alt punct important pentru trafic, trecere de cale ferată de pe strada Ioan Slavici, una din puținele care descarcă traficul din zona industrială și Centură este blocat de 2 săptămâni pentru reparații, urmând să fie deblocat după 28 iunie.
Share.

About Author

Lasă un comentariu