Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița, Becleanul și alte câteva comune în alerta de cod roșu. Furtuna a măturat județul, codul fiind instituit pentru alte trei comune din BN Locuitorii alertați prin RO-Alert

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: La 17, 45 telefoanele locuitorilor din Bistrița, Beclean, Lechința, Șintereag, Șireu Măgheruș, Nușeni, Matei, Budacu de Jos, Mărișelu, Șieu Odorhei, Galații Bistriței au zbârnâit afișând mesaje Ro-Alert. pentru cod roșu de vijelii. Mesajele alertau în privința intensificărilor puternice ale vântului cu rafale de 90-110 km/h, grindină, descărcări electrice, averse torențiale până la ora 18,00.

Codul roșu de averse a fost instituit inițial pentru trei comune din zona de munte a județului Bistrița-Năsăud cu câteva minute înainte de ora 17,00 pentru fenomene imediate.

Se așteaptă grindină de dimensiuni mari, vijelie puternică, descărcări electrice și averse care vor cumula 35-50 de litri pe metrul pătrat. Toate fenomenele sunt valabile până după 17,15. Populația din Târlișua, Telciu și Zagra a fost avertizată prin Ro alert, informează ISU BN. Locuitorii sunt avertizați să se adăpostească.

Share.

About Author

Lasă un comentariu