Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Daniel Suciu a pierdut funcția de președinte executiv la Congres în fața lui Eugen Teodorovici

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vicepremierul Daniel Suciu nu a reușit să obțină la Congresul Extraordinar al PSD mandatul de președinte executiv al partidului,  fiind învins de Eugen Teodorovici, ministrul finanțelor. Daniel Suciu, pentru care și-a exprimat inițial susținerea Viorica Dăncilă la întâlnirea informală de la Neptun din weekend-ul trecut era aproape câștigător aseară, după ce în urma unei discuții tensionate în CEX cu Eugen Orlando Teodorovici, acesta își anunțase retragerea din cursă.

În această dimineață Teodorovici s-a răzgândit și a avut la congres un discurs dezinvolt, de câștigător, reușind să-și adjudece a doua funcție din partid. Suciu nu a reușit să-i convingă pe participanții la  congres, obținând al doilea rezultat. Nu i-a fost de folos nici argumentul că este părintele codului administrativ care pe lângă multe privilegii pentru primari și președinți de consilii județene le aduce pensii speciale.

Eugen Teodorovici ar fi obținut 2463 de voturi iar Daniel Suciu ar fi obținut în jur de  1345 de voturi. Președinte al partidului este premierul Viorica Dăncilă, care și-a adjudecat mandatul cu o majoritate confortabilă, urmată de Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și pe ultimul loc, Ecaterina Andronescu. Secretar general a fost ales purtătorul de cuvânt al partidului, Mihai Fifor.

i

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Pe 11 iunie, Radu Moldovan care nu are curajul răspunderii l-a scos la inaintare pe Bogdan Ivan Gruia, care în calitatea sa de lider la Tineretului Social Democrat din Bistrița-Năsăud, ne anunță pe facebook, că : „PSD-ul viitorului nu poate fi condus de Viorica Dăncilă!”.
    Evident, Radu Moldovan care se orientează după cum bate vântul, sustinea cu nonsalanta faptul că el nu a știut nimic de postare și că a citit-o doar în dimineața zilei de 11 iunie. Este greu de crezut că Radu Moldovan nu a fost pus în gardă, și că a fost luat ca din oală de acest mesaj venit din partea tânărului Bogdan Ivan , cunoscut ca purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și mâna dreaptă a președintelui CJ BN și al PSD BN.

Lasă un comentariu