Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Cristina Iurișniți ironică la adresa ultimei găselnițe PSD: ”vreți bani contra chiul dar tăiați fondul pentru transportul elevilor?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cristina Iurișniți a comentat pe facebook ideea voucherelor pentru prezența la ore, una din ultimele propuneri ale Partidului Social Democrat, publicată pe pagina oficială de facebook a partidului de guvernare: ” Pentru a atrage noi voturi…. PSD inventează voucherul pentru prezență la școală! 10 lei/elev remediu contra chiulului” scrie deputatul USR, membru al comisiei de învățământ al Camerei Deputaților ” .

Ea remarcă și ironia situației, în condițiile în care Guvernul aceluiași partid a  tăiat fondurile pentru transportul si naveta elevilor și studenților: ” Abandonul școlar se reduce prin investiții serioase în infrastructura școlară, resursa umană, masa caldă în școli, program finanțat de Școală după școală, perfecționarea continuă și gratuită a profesorilor, dotarea școlilor! Soluții cu multe semne de exclamare: Nicio școală fără apă și canalizare! Nicio școală fără decontarea transportului școlar! Nicio școală fără masă caldă pentru elevi! Nicio școală fără Internet și cabinete de informatică! Nicio școală fără teren de sport! Nicio școală fără psihologi școlari Nicio școală fără burse sociale, de studiu, de merit sau de excelență!” le spune profesorul deputat Cristina Iurișniți

Share.

About Author

Lasă un comentariu